Ντε Βινσέντι μετά τη Νο200: «Είναι μόνο η αρχή - Σήμερα που είναι του Αγ. Βαλεντίνου...»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.2.2022
Ντε Βινσέντι μετά τη Νο200: «Είναι μόνο η αρχή - Σήμερα που είναι του Αγ. Βαλεντίνου...»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος έφτασε τις 200 συμμετοχές με τα γαλαζοκίτρινα.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Για μας ήταν πολύ μεγάλη νίκη, τη θέλαμε πολύ, ξέραμε τι σημαίνει αυτή η νίκη. Ναι, κάναμε άλμα δύο θέσεων. Δεν τελείωσε, είναι μόνο η αρχή, τώρα αρχίζει, άρχισε ήδη το πρωτάθλημα αλλά τώρα αρχίζει κάτι διαφορετικό, να κρατήσουμε αυτή τη θέση και να παλέψουμε για την πρώτη».


Για τις 200 συμμετοχές του με τον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω μεγάλη τιμή, σήμερα που είναι η μέρα του Βαλεντίνου, νιώθω ότι αυτή η σχέση που έχω με τον ΑΠΟΕΛ ήταν χαρούμενη. Είναι μεγάλη τιμή κι ελπίζω να είναι πολλά παιχνίδια παραπάνω κι αυτό να γίνει 300».


Για το ότι αναγεννήθηκε με τον Αυγουστή: «Σίγουρα, είναι ένας προπονητής που μας δίνει πολλή ψυχολογία, είναι μαζί με τους παίκτες, τον νιώθουμε σαν άλλον έναν ποδοσφαιριστή, όλο το τιμ του, ο πρόεδρος, ο τιμ μάνατζερ και ο κόσμος, ο κόσμος είναι φανταστικός, είναι ο 12ος μας παίκτης, αλήθεια το νιώθω. Αυτές τις μέρες με πολύ κρύο είναι μαζί μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ