Η Πάφος... δυσκόλεψε κι άλλο την Ομόνοια - Τα σενάρια για το τριφύλλι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2022
Η Πάφος... δυσκόλεψε κι άλλο την Ομόνοια - Τα σενάρια για το τριφύλλι

Ήταν που ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες της Ομόνοιας να προλάβει την εξάδα μετά την ήττα από τον Εθνικό, έγιναν... απειροελάχιστες μετά το διπλό της Πάφου επί της ομάδας της Άχνας, που έστειλε τους γαλάζιους στο +4 από το τέταρτο τριφύλλι.


Η Πάφος ήταν η ομάδα που βρισκόταν πιο κοντά στην Ομόνοια και οι πράσινοι περίμεναν ένα... δώρο από τους Αχνιώτες, ελπίζοντας πως θα έκαναν ό,τι είχαν κάνει και στους ίδιους πριν από μία βδομάδα. Αυτό δεν συνέβη και πλέον η Ομόνοια ψάχνει ένα μικρό... θαύμα για να μην αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο δεύτερο γκρουπ.


Δείτε τη βαθμολογία, τους οκτώ αγώνες που απέμειναν στη μάχη της εξάδας και τα (λίγων πιθανοτήτων) σενάρια που στέλνουν την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στο πρώτο γκρουπ.


Η βαθμολογία:


4. ΑΠΟΕΛ 33 (19)
5. Πάφος 32 (20)
6. Ανόρθωση 31 (19)
7. Ομόνοια 28 (20)




  • Στην ισοβαθμία με την Ανόρθωση, η Ομόνοια υστερεί.

  • Σε ισοβαθμία με την Πάφο, η Ομόνοια υστερεί κατά οκτώ γκολ (21-21 έναντι 25-17) καθώς τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων είναι ίδια (1-1).

  • Σε ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ, για να υπερτερεί η Ομόνοια χρειάζεται να τον νικήσει με σκορ καλύτερο από αυτό με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο τους ματς (4-2).


Οι οκτώ αγώνες των διεκδικητών της εξάδας:


21η αγωνιστική
Ανόρθωση – Ολυμπιακός (14/02, 18:00)
ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ (14/02, 20:15)
Άρης – Ομόνοια (16/02, 18:00)


Εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (17/02, 18:00)
Δόξα – Πάφος (18/02, 17:00)


22η αγωνιστική
Πάφος – Άρης (25/2, 17:00)
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (25/2, 19:00)
Απόλλων – Ανόρθωση (26/2, 19:00)


TA ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


Εάν η Ομόνοια νικήσει τόσο τον Άρη, όσο και τον ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστεί είτε η Ανόρθωση να μην πάρει τρεις βαθμούς στα τρία της παιχνίδια, είτε η Πάφος να μην πάρει δύο βαθμούς στα δύο της ματς (ή αν πάρει δύο, να καλύψει διαφορά οκτώ τερμάτων), είτε ο ΑΠΟΕΛ να μην πάρει βαθμό στα τρία του παιχνίδια (ή αν πάρει έναν, να τον κερδίσει με καλύτερο σκορ από το 4-2).


Εάν η Ομόνοια πάρει τέσσερις βαθμούς από τους αγώνες με Άρη και ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστεί είτε η Ανόρθωση να ηττηθεί και στα τρία της παιχνίδια, είτε η Πάφος να ηττηθεί (με αρκετά γκολ) στα δύο της παιχνίδια και οι πράσινοι να καλύψουν τη διαφορά οκτώ τερμάτων που τους χωρίζει από την Πάφο.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ