Πρόταση για Πιέρο και... ένδειξη από Λουντογκόρετς για πώληση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.2.2022
Πρόταση για Πιέρο και... ένδειξη από Λουντογκόρετς για πώληση

Αυξημένες φέρονται να είναι οι πιθανότητες ο Πιέρος Σωτηρίου να αγωνιστεί σε τέταρτη κατά σειρά ομάδα στο εξωτερικό, μετά την Κοπεγχάγη, την Αστάνα και τη Λουντογκόρετς.


Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στη Βουλγαρία, η ομάδα του Ράζγκραντ έχει τρεις προτάσεις για ποδοσφαιριστές της και μία εξ αυτών αφορά τον Κύπριο επιθετικό.


Η ομάδα που σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέθεσε προσφορά στη Λουντογκόρετς για τον 29χρονο συμπατριώτη μας είναι η ιαπωνική Urawa Red Diamonds, η οποία εδρεύει στη Σαϊτάμα κι αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας.


Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις για το ότι η Λουντογκόρετς προσανατολίζεται στο να αποδεχθεί την προσφορά και να πωλήσει τον Σωτηρίου, καθώς μόλις χθες προχώρησε σε απόκτηση επιθετικού. Η βουλγαρική ομάδα έκανε δικό της τον Αργεντινό Ματίας Τισέρα και, όπως αναφέρει και το topsport.bg, αυτό δείχνει πως η ομάδα του Ράζγκραντ θα πωλήσει τον Κύπριο άσο.


Ο Σωτηρίου έκλεισε πριν από μία βδομάδα (5/2) έναν χρόνο στη Λουντογκόρετς, με την οποία έχει απολογισμό 41 συμμετοχές, 18 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν τα πάει περίφημα καθώς κατέγραψε σε αυτήν 16 γκολ και πέντε ασίστ σε 28 εμφανίσεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ