Με την ίδια συνταγή

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 12.2.2022
Με την ίδια συνταγή

Δυναμικό μπάσιμο για ανατροπή της κατάστασης και παραμονής στα σαλόνια, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Εθνικός. Δείγμα του ότι τελευταία η ομάδα της Άχνας είναι σε πολύ καλό φεγγάρι αποτελούν οι επιδόσεις της.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια, και μάλιστα με αντιπάλους δύο μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ και η Ομόνοια, πήρε τέσσερις βαθμούς. Στα 18 προηγούμενά του παιχνίδια πήρε μόλις οκτώ! Στο μεταξύ, σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (19:00) με την Πάφο FC στο Δασάκι. Όσον αφορά τα αγωνιστικά επιστρέφει ο Χουντόμπιακ, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Μάζουρεκ.

Και στο αυριανό παιχνίδι ο Μπαντία θα ακολουθήσει την ίδια τακτική όπως έκανε με ΑΕΚ και Ομόνοια, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Σε φόρμα είναι οι Ντούρις και Βοϊτσκόφσκι που σκόραραν στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και ο τερματοφύλακας Χριστοδούλου που τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ. Για τον Εθνικό το αυριανό παιχνίδι είναι αγώνας μίας επιλογής και θέλει μόνο νίκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ