Με αλλαγές στο Μακάρειο

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 13.3.2022
Με αλλαγές στο Μακάρειο

Στον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ (19:00) ο Νταβίντ Μπαντία λογικά θα φρεσκάρει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές. Στην αναμέτρηση κυπέλλου με την Ένωση δεν ξεκούρασε παίκτες και η ομάδα έβγαλε κούραση και η λογική λέει ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές αύριο. Εκτός των άλλων ο Εθνικός δεν ήταν καλός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Μ. Ηλία, Κ. Ηλία, Κουμής, Θ. Ιωάννου, Ντόλεζαλ, Ταρασόφς, που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.


Θα πρέπει να σημειωθεί όμως πως ο Μπαντία δεν αλλάζει εύκολα ή σχεδόν καθόλου την ενδεκάδα του. Αυτό έδειξε μέχρι τώρα. Μόνο όταν έχει τιμωρημένο ή τραυματία αλλάζει αναγκαστικά ενδεκάδα.

Ο Γκόπα Ζάκπα πήρε συνεχόμενες ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια παίρνοντας τη θέση του Μ. Ηλία στην ενδεκάδα. Όμως δεν έδωσε αυτά που θέλουν στο Δασάκι. Ο Ζάκπα συνεχίζει να κινείται σε μέτρια επίπεδα και δεν έχει βοηθήσει φέτος τον Εθνικό. Στην μεσαία γραμμή οι Άμπραχαμ και Χουντόμπιακ που παίζουν συνεχώς είναι μεγάλη σε ηλικία και χρειάζονται ανάσες.  Ο Χριστοδούλου συνεχίζει να είναι βασικός. Ο Κύπριος τερματοφύλακας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπαντία.

Στο μεταξύ το μήνυμα που βγαίνει από το Δασάκι είναι πως η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αυριανό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ για να φύγει με το διπλό από το Μακάρειο. Για τον Εθνικό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ