Απέκλεισε την Αταλάντα στο 93' η Φιορεντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.2.2022
Απέκλεισε την Αταλάντα στο 93
Σε μια ματσάρα με πέντε γκολ, δυο ανατροπές και ένα «buzzer beater» η Φιορεντίνα απέκλεισε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Αταλάντα, με 3-2, μέσα στο Μπέργκαμο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Italia.

Στη Φιορεντίνα υπάρχει... ζωή και μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Οι «Βιόλα» κατάφεραν με γκολ στο 90+3' να κάνουν ανατροπή στην... ανατροπή, μέσα στο Μπέργκαμο, να νικήσουν την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα με 3-2 και να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσου τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους - Σασουόλο.


Ο αντικαταστάτης του Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης της Φιορεντίνα, Κρίστοφ Πιάτεκ άνοιξε το σκορ στο 9' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από παράβαση του Ντε Ρουν, με τον Νταβίντε Ζαπακόστα να απαντάει στο 30' με φαλτσαριστό δεξί σουτ μέσα από την περιοχή... «αλά Κούρτιτς». Στο 45+1' ο «νεοφερμένος» εξτρέμ της Αταλάντα, Ζερεμί Μπογκά έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 56' έβαλε μπροστά τη νέα του ομάδα με το πρώτο του γκολ, αφού πρώτα «άδειασε» δυο αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Στο 70' οι «Βιόλα» κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, χάρη στο άτσαλο μαρκάρισμα του Κουπμάινερς, ο Μούσο σε πρώτο χρόνο νίκησε τον Πιάτεκ, όμως σε δεύτερο ο Πολωνός πήρε το ριμπάουντ και έστειλέ τη μπάλα στα δίχτυα.


Η Φιορεντίνα από το 79' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρτίνεθ Κουάρτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μιλένκοβιτς έξω από την περιοχή και ο Σέρβος με εξαιρετικό σουτ πέτυχε ένα πραγματικό «buzzer beater», καθώς η Αταλάντα δεν έκανε ούτε... σέντρα.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ