Από την πρώτη στους τελικούς ο ΑΠΟΕΛ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.3.2022
Από την πρώτη στους τελικούς ο ΑΠΟΕΛ!

Θέση στους τελικούς του Πρωταθλήματος Futsal έκλεισε ο ΑΠΟΕΛ!


Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν της ΑΕΚ με 6-4 στον πρώτο (και μοναδικό εντέλει) αγώνα τους για την ημιτελική φάση.


Έτσι, συμπλήρωσαν τις πέντε νίκες που χρειάζονταν απέναντι στους κιτρινοπράσινους (τους κέρδισαν και στα τέσσερα παιχνίδια της πρώτης φάσης) και πήραν το εισιτήριο για την τελική σειρά όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.


Ο ΑΠΟΕΛ περιμένει αντίπαλο για τους τελικούς από το ζευγάρι ΑΕΛ-Ομόνοια (δύο νίκες η ΑΕΛ και δύο ισοπαλίες στην πρώτη φάση).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ