Μισή ντουζίνα αλλαγές από τον Παντελίδη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.3.2022
Μισή ντουζίνα αλλαγές από τον Παντελίδη

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο στάδιο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.


Η ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι σε εξαιρετικά επίπεδα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Παράλληλα, και στο πρωτάθλημα παίζει μόνο για τη νίκη.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, ο Παντελίδης προχώρησε σε έξι αλλαγές. Τις θέσεις των Σάντος, Ριστέφσκι, Μεντόγιεβιτς, Έουλερ, Παπαφώτη και Μαρόσα πήραν οι Φραντζής, Τεϊσέιρα, Ζντρακόσφκι, Ρέινολντς, Μπαλντέ, Τόρες και Τσέποβιτς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Μέγιερι, Φρατζής, Τεϊσέιρα, Σωτηρίου, Μαζάν, Ζντρασκόφσκι, Ρέινολντς, Μπαλντέ, Τόρες, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ