Ανάσα για Ουντινέζε, έμπλεξε η Σαμπντόρια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.3.2022
Ανάσα για Ουντινέζε, έμπλεξε η Σαμπντόρια

Η Ουντινέζε τραβάει προς τη σωτηρία, η Σαμπντόρια έμπλεξε! Η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσόφι επικράτησε 2-1 των Γενοβέζων, τους «καβάλησε» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, με τους Γενοβέζους να παραμένουν στα χαμηλά και να μπλέκουν σε περιπέτειες όντας μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Εκρηκτικός ρυθμός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, αφού στο πρώτο τέταρτο τα είδαμε… όλα! Μόλις στο 3ο λεπτό ο Περέιρα έφτιαξε τον Ντεουλοφέου, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε, ενώ στο 12’ ο Ουντότζε έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Καπούτο να εκμεταλλεύεται τη βαθιά μπαλιά του Γιοσίντα και με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή να εκτελεί τον Σιλβέστρι και να μειώνει σε 2-1. Ο ρυθμός συνέχιζε να είναι εξαιρετικός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι φάσεις ήταν πολλές μπροστά στις δύο εστίες.

Παρόλα αυτά, όχι απλά δεν άλλαξε κάτι ως το ημίχρονο αλλά και ως το φινάλε του αγώνα με την Ουντινέζε να επικρατεί 2-1 της Σαμπντόρια και να παίρνει βαθιά ανάσα, έχοντας μάλιστα και δύο λιγότερο παιχνίδια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ