ΒΙΝΤΕΟ: Ανατροπή σε λίγα λεπτά και κυνηγάει το μπαμ η ΠΑΕΕΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.3.2022
ΒΙΝΤΕΟ: Ανατροπή σε λίγα λεπτά και κυνηγάει το μπαμ η ΠΑΕΕΚ

Μέσα σε λίγα λεπτά η ΠΑΕΕΚ γύρισε το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση.


Στο 78’ ήρθε το 1-1, όταν ο Ράμος που πέρασε λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, με αριστερό σουτ, νίκησε τον Λεάλ . Το γκολ εξετάστηκε από το VAR για πιθανή παράβαση αλλά εν τέλει μέτρησε…


Λίγο αργότερα, στο 82’, έγινε το 2-1 μετά από κακό διώξιμο από τον Λεάλ σε γύρισμα του Μιλίτσεβιτς, η μπάλα κτύπησε στον Καπαρτή και κατέληξε στα δίχτυα.


Δείτε τα γκολ



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ