Η εξήγηση του Τιμόθεου για το «σκάσε» στον Οκριασβίλι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.3.2022
Η εξήγηση του Τιμόθεου για το «σκάσε» στον Οκριασβίλι

Για το... τριπλό «σκάσε» που είπε στον Τορνίκε Οκριασβίλι, μετά από τέλος ενός ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων την περσινή σεζόν, μίλησε ο Τιμόθεος Χριστοφή, στη συνέντευξή του στο PRO-SHOW Podcast της MC Μedia, όπου εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από τη διαιτησία.


Πρόκειται για τη φάση για την οποία παραπονέθηκε ο Απόλλωνας με ανακοίνωση έχοντας τη λανθασμένη εντύπωση πως ο διαιτητής απευθυνόταν σε δικό του παίκτη.


Ο Χριστοφή, αφότου εξήγησε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις χυδαίες βρισιές που άκουγε στην καριέρα του, ανέφερε σε γενικότερο πλαίσιο: «Δεν είμαι άνθρωπος που φημίζομαι ότι ελέγχω τα νεύρα μου. Για αυτό είπα και στον Οκριασβίλι το περιβόητο το σκάσε το οποίο εντέλει εκατάντησε να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα ότι ειπώθηκε αλλού».


Και όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει πώς έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, είπε:


«Το θέμα ήταν ότι ήταν παιχνίδι με υπερβολική ένταση. Ο Οκριασβίλι από το πρώτο λεπτό, είναι και ο χαρακτήρας του -αν και έξω από το γήπεδο είναι το καλύτερο παιδί- ειδικά εκείνη τη μέρα ζητούσε τα πάντα, έβριζε συνέχεια στη γλώσσα του, τυχαίνει να γνωρίζω κάποιες λέξεις. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι κατευθύνθηκε προς το μέρος μου και συνέχιζε να λέει τα δικά του, βγήκε το περιβόητο σκάσε. Σίγουρα είναι κάτι που δεν τιμά κανέναν. Ούτε περήφανος νιώθω. Όταν την επόμενη μέρα πήγα να πιω καφέ και μου είπε ένας φίλος ότι μου έκανε κοντινό η τηλεόραση, ήταν ο πρώτος που μου το είπε. Σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή και είπα "επιάσαν μας". Μέχρι το μεσημέρι έγινε θέμα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ