Μάχη εξάδας: 28, 28, 27, 27! Οι αγώνες που τους απομένουν

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.1.2022
Μάχη εξάδας: 28, 28, 27, 27! Οι αγώνες που τους απομένουν

Οι υποχρεώσεις των διεκδικητών μιας θέσης στην εξάδα για τη 19η αγωνιστική ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (30/1) με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει δύσκολο, αλλά υπερπολύτιμο τρίποντο απέναντι στη Δόξα.


Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στους 27 βαθμούς κι έπιασαν την Ανόρθωση στην έκτη θέση της βαθμολογίας (έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, με την «Κυρία» να υπερέχει στην ισοβαθμία), ενώ βρέθηκαν στο -1 από Πάφο (+1 αγώνα) και Ομόνοια (+2 αγώνες).


Δηλαδή, πλέον μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τα τρία «ανοιχτά» εισιτήρια του πρώτου γκρουπ, εν αναμονή βεβαίως και των αναβληθέντων αγώνων (ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση-Άρης, ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Δόξα-Πάφος) κι ενώ εκκρεμούν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης!


Με βάση τους βαθμούς, αλλά και τον αριθμό αγώνων που έχει απομείνει σε κάθε ομάδα, η Ομόνοια εξακολουθεί να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση (η μοναδική που δεν έχει αγώνα στο χέρι), όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί το παραμικρό, καθώς εκκρεμούν και αγώνες μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών (Πάφος-Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ) και κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μεταβάλει σημαντικά τα δεδομένα.


Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία και πιο κάτω τους αγώνες που απομένουν στους τέσσερις μονομάχους:


Η βαθμολογία:


1. Απόλλων 38 (18)
2. Άρης 34 (17)
3. ΑΕΚ 34 (18) - Δεν υπολογίζεται ο μηδενισμός
4. Πάφος 28 (18)
5. Ομόνοια 28 (19)
6. Ανόρθωση 27 (17)
7. ΑΠΟΕΛ 27 (17)
8. ΑΕΛ 18 (16)
9. Δόξα 18 (18)
10. Ολυμπιακός 17 (18)
11. ΠΑΕΕΚ 13 (17)
12. Εθνικός 9 (19)


Το τέσσερα παιχνίδια της Πάφου (28): Ανόρθωση (εντός), Εθνικός (εκτός), Δόξα (εκτός), Άρης (εντός)


Τα τρία παιχνίδια της Ομόνοιας (28): Εθνικός (εντός), Άρης (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εντός)


Τα πέντε παιχνίδια της Ανόρθωσης (27): Πάφος (εκτός), Άρης (εντός), Ολυμπιακός (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός), Απόλλων (εκτός)


Τα πέντε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ (27): ΑΕΛ (εκτός), ΠΑΕΕΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ανόρθωση (εντός), Ομόνοια (εκτός)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ