Τζιωνής, Φούντας, Σφιντέρσκι…

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.1.2022
Τζιωνής, Φούντας, Σφιντέρσκι…

Στα 20 του χρόνια ο Μαρίνος Τζιωνής επιχειρεί το μεγάλο βήμα για εξωτερικό, προς μία όχι συνηθισμένη κατεύθυνση. Aπό το κυπριακό πρωτάθλημα στην Αμερική.


Ο νεαρός της Ομόνοιας δεν θα είναι ο μόνος «γνωστός» μας που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο MLS. Μεταγραφή εκεί πήρε και ο Ελλαδίτης Ταξιάρχης Φούντας – το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στη Ραπίντ Βιέννης -, αλλά και ο 25χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ενδιαφέρον έχουν κάποια στοιχεία για το οικονομικό σκέλος των τριών μετακινήσεων. Ο Τζιωνής με 1.600.000 ευρώ (συν 10% σε περίπτωση μεταπώλησης) είναι η πιο κερδοφόρα πώληση στην ιστορία των πρασίνων.

Ο Φούντας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι επτά εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που τον κατατάσσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο στο ρόστερ της Ντι Σι Γιουνάιτεντ, ενώ η μεταγραφή Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ έκλεισε στα 4,5-5 εκατομμύρια ευρώ.

Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ