Ψύχραιμος, ευθύς και αφοπλιστικός

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 27.1.2022
Ψύχραιμος, ευθύς και αφοπλιστικός

Η κίνηση του Σταύρου Παπασταύρου να βγει... μπροστά το βράδυ της Τρίτης αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο της Ομόνοιας, καθώς πολλά ερωτήματα ήταν αναπάντητα. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, με το ψύχραιμο και… αφοπλιστικό του ύφος απάντησε σε πολλές απορίες του κόσμου, χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του. Άλλωστε, αυτό εκτιμήθηκε από τους φιλάθλους, αφού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για πολλές από τις απαντήσεις που έδωσε.


Αρχικά ο Παπασταύρου τόνισε πως «δεν έχω στα σχέδιά μου να φύγω από την Ομόνοια», βάζοντας τελεία στην όποια φημολογία δημιουργήθηκε περί φυγής του. Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» απάντησε για το καυτό ερώτημα σχετικά με τις μεταγραφές, που μέχρι αργά χθες δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Ουσιαστικά επανέλαβε όσα αναφέρει συχνά ο Μπεργκ, λέγοντας πως «ψάχνουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν υποτιμώ αυτούς που έχουμε. Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πως είναι εφικτό να γίνει η υπέρβαση».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας έβαλε τέλος και στα σενάρια περί απομάκρυνσης του Νορβηγού τεχνικού, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου για τον Μπεργκ ήταν έντονες: «Θα περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθόλου συζητήσεις για την επόμενη σεζόν», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν αποφασίστηκε αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Παπασταύρου ανέφερε ξανά πως το μπάτζετ είναι ψηλότερο από την περσινή σεζόν, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει έλλειμμα 18.000.000 ευρώ: «Ναι, είμαι από κάτω 18 εκατομμύρια. Αυτό χρειάζεται για να κάνει πρωταθλητισμό η Ομόνοια. Δεν το βλέπω σαν επιχείρηση αλλά σαν κάτι που αποφάσισα να κάνω, κι ευτυχώς έχω την οικονομική ευχέρεια να συνεχίσω. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω συνέχεια λεφτά, να βάζω συνέχεια, η προσπάθειά μου είναι να μην χάνω, ο πρώτος χρόνος μας στοίχισε τα περισσότερα λεφτά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Με αυξημένες επιλογές

Με περισσότερες επιλογές θα μεταβεί η Ομόνοια στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ επιστρέφουν οι Παπουλής και Ατιέμγουεν, επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα οι Ουζόχο και Μπασιρού, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβουν οι Χούμποτσαν και Λανγκ. Εκτός θα είναι και πάλι οι Σέχου και Ζαχαρίου λόγω τραυματισμού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ