Τα πουλέν του Μπεργκ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.1.2022
Τα πουλέν του Μπεργκ

Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια, αφού αυτό προφανώς θα κριθεί από την πορεία του τριφυλλιού. Ωστόσο, είτε παραμείνει είτε φύγει σε κάποια στιγμή, το σίγουρο είναι ότι ο Νορβηγός πρόλαβε ήδη και έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.


Όχι μόνο γιατί έβγαλε την Ομόνοια από την αφάνεια, αλλά και γιατί επί ημερών του καθιερώθηκαν αρκετοί νεαροί στην ενδεκάδα, ενώ άλλοι κτυπούν την πόρτα της. Δεν αγωνίζονται μόνο, αλλά εξελίσσονται. Κι αυτό δεν μπορει να μην σχετίζεται με το βάρος που δίνει ο Μπεργκ στον συγκεκριμένο τομέα.


Α.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ