Τα «καυτά» κεφάλαια στην ατζέντα του Σταύρου Παπασταύρου

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 19.1.2022
Τα «καυτά» κεφάλαια στην ατζέντα του Σταύρου Παπασταύρου

Ο Σταύρος Παπασταύρου παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται στο νησί μας καθώς έχει αντιληφθεί πως η κατάσταση χρήζει… ειδικής διαχείρισης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., ωστόσο αυτή την χρονική περίοδο έκρινε πως πρέπει να βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος» ώστε να επιληφθεί ο ίδιος των τελευταίων εξελίξεων.


Στην ατζέντα του Παπασταύρου βρίσκονται πολλά ανοικτά… μέτωπα. Ένα εξ αυτών είναι η τεχνική ηγεσία. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Αντρέας Δημητρίου, κλήθηκε να απαντήσει το βράδυ της Δευτέρας, τονίζοντας πως «όλοι βρίσκονται υπό αξιολόγηση». Ο Χένινγκ Μπεργκ δέχεται τα πυρά κυρίως λόγω επιμονής του σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και για το γεγονός πως ο προγραμματισμός έχει μείνει στάσιμος (ή αν θέλετε δεν άρχισε ακόμη).

Βρισκόμαστε προς το τέλος σχεδόν του Ιανουαρίου και η ομάδα προγραμματισμού δεν έχει καταθέσει προτάσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και… ανησυχία. «Δεν θα αποκτήσουμε παίκτες που δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε», τονίζει ο Νορβηγός, την ίδια ώρα όμως η εικόνα της Ομόνοιας όχι μόνο δεν είναι η αναμενόμενη αλλά βάζει σε κίνδυνο ακόμη και την παρουσία της ομάδας στο πρώτο γκρουπ, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (κυρίως).

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, είναι ένα κεφάλαιο που άνοιξε ήδη καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση με τον Άνταμ Λανγκ. Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον Μάιο και ο Παπασταύρου αναμένεται να τοποθετηθεί. Σαφώς, προτεραιότητα είναι οι μεταγραφές που αναφέραμε πιο πάνω.

Τέλος, ο Παπασταύρου… χρωστά και μια εξήγηση στον κόσμο των πρασίνων. Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας μοιάζουν με καζάνι που βράζει και ζητούν απαντήσεις για τα λάθη που προηγήθηκαν και έβαλαν το «τριφύλλι» σε αυτή την δύσκολη θέση. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας αναμένεται πως θα προχωρήσει σε πράξεις και έπειτα ενδέχεται να τοποθετηθεί για την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ