Γκαζωμένος... για τα ρέστα του

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.1.2022
Γκαζωμένος... για τα ρέστα του

Με... γκάζια ολοκλήρωσε το 2021 ο ΑΠΟΕΛ και με γκάζια μπήκε στο 2022.


Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παρουσιάστηκε (τελικά) ανεπηρέαστη από την αποχή είκοσι ημερών και αντιθέτως έκανε πολύ καλή εμφάνιση (ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο), περνώντας... αέρα από το Δασάκι και κερδίζοντας 3-0 τον Εθνικό (μετά το 4-2 επί της Ομόνοιας στο τελευταίο ματς του περασμένου έτους) και δείχνοντας αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της (μέχρι και) για τον τίτλο.


Δεν λέει και πολλά το ότι αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων ήταν η ουραγός ομάδα σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι χάνουν βαθμούς... από όλους, ίσα-ίσα που στον ΑΠΟΕΛ νιώθουν μεγάλη ικανοποίηση και για το γεγονός πως οι παίκτες τους προσέγγισαν με πάσα σοβαρότητα το εν λόγω παιχνίδι κι είχαν την απαιτούμενη διάθεση κι ενέργεια ώστε να βάλουν από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για το τρίποντο.


Κι είναι ένα τρίποντο το οποίο δημιουργεί ακόμη πιο καλές προϋποθέσεις για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της σεζόν έχει μειώσει στο -10 από την κορυφή έχοντας αγώνα λιγότερο από τους πρωτοπόρους, κάτι που του επιτρέπει να ελπίζει πως αφενός μετά τη διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων η απόσταση θα μειωθεί περαιτέρω και αφετέρου ότι κερδίζοντας τους πρωτοπόρους (έχει να παίξει με Άρη και ΑΕΚ στο ΓΣΠ) θα τη ρίξει ακόμη περισσότερο μέχρι τα πλέι οφ.


Βεβαίως, καλά-καλά ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καν σφραγίσει τη θέση του στην εξάδα, καθώς ναι μεν έχει αγώνα λιγότερο από Πάφο και Ομόνοια που είναι στο +2 και +1 αντίστοιχα όμως την ίδια ώρα έχει αγώνα περισσότερο από την έβδομη Ανόρθωση που είναι στο -1. Οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να αφήσουν από κάτω τους δύο από αυτές τις τρεις ομάδες ώστε να πετύχουν τον πρωταρχικό τους στόχο.


Ωστόσο, η εικόνα του τελευταίου διαστήματος δημιουργεί στους ιθύνοντες της ομάδας αλλά και τον κόσμο της την αισιοδοξία πως όχι μόνο θα «κλειδώσει» την εξάδα αλλά επιπροσθέτως η βαθμολογική ανάβαση θα συνεχιστεί και ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα, στόχος που για πολλούς φαινόταν ήδη... χαμένη υπόθεση.


Άλλωστε, η ποιότητα του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε να φαίνεται όλο και πιο πολύ στο γήπεδο, ο κόσμος στις εξέδρες σταδιακά αυξάνεται και δίνει μεγάλη βοήθεια στους ποδοσφαιριστές και η ομάδα αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμική, με τους γαλαζοκίτρινους να ευελπιστούν πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και ότι θα επιβεβαιωθεί ο προπονητής τους που δήλωσε πως η ομάδα θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ