Νέα τεστ το πρωί του Σαββάτου και αποφασίζει για αναβολή (ή όχι) η ΑΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.1.2022
Νέα τεστ το πρωί του Σαββάτου και αποφασίζει για αναβολή (ή όχι) η ΑΕΛ

Στην πρίζα βρίσκεται όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ μετά τον εντοπισμό πέντε κρουσμάτων (τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ) το απόγευμα της Πέμπτης.


Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα ζητήσει ή όχι αναβολή η ομάδα της Λεμεσού σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, οι νέοι διαγνωστικοί έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου, θα καθορίσουν την απόφαση της ΑΕΛ.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής ήταν αρνητικά και άπαντες εφησυχάστηκαν για λίγο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά σχετικά με το αν προέκυψε διασπορά του ιού. Η αυριανή μέρα, είναι καθοριστική. Υπενθυμίζουμε πως αναβλήθηκε άλλος ένας αγώνας της ΑΕΛ, αυτός με τον Απόλλωνα, λόγω κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στους κυανόλευκους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ