Σε επαφές με μέσο η Ανόρθωση – Νέος μοριακός έλεγχος και επιστροφή στις προπονήσεις

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.1.2022
Σε επαφές με μέσο η Ανόρθωση – Νέος μοριακός έλεγχος και επιστροφή στις προπονήσεις

Μια ανάσα από την Ανόρθωση βρίσκεται ο Νοβότνι, ο οποίος έφτασε ήδη στην Κύπρο για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις και την υπογραφή των συμβολαίων.


Ο εκλεκτός επιθετικός του Κετσπάγια βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, γεγονός πως λύνει τα χέρια στον Γεωργιανό τεχνικό. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Δημήτρης Χριστοφόρου, αναφέρθηκε και στην επόμενη μεταγραφική κίνηση (ΣΠΟΡ FM 95.0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, εκτός δράσης βρίσκονται οι δύο παίκτες που νοσούν από κορωνοϊό, ενώ θα γίνει ξανά μοριακός διαγνωστικός έλεγχος πριν την επανέναρξη των προπονήσεων.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για Νοβότνι: «Δεν έχει μπει υπογραφή σε συμβόλαιο, αλλά οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες που δύσκολα θα χαλάσει η μετεγγραφή. Είναι στην Κύπρο o Νοβότνι, αν τελειώσουν οι διαδικασίες σήμερα, τότε θα ανακοινωθεί. Από άποψη προπονήσεων, ήταν σε ομάδα Μπουντεσλίγκα και έκανε προπονήσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Είχαμε πει και εμείς πως είχαν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις, έγιναν επαφές, προκρίθηκε η περίπτωση του και βρίσκεται στην Κύπρο ήδη. Η επιλογή του έγινε με κριτήρια από τους αρμοδίους.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως υπάρχει απόφαση για προσθήκη ακόμα ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή και γίνονται επαφές. Έχουμε και κενή θέση, μετά τις αποχωρήσεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ