Έχασε μεγάλο διπλό στο 90+9΄ η Εθνική Ελπίδων

Δημοσιεύθηκε 26.3.2024
Έχασε μεγάλο διπλό στο 90+9΄ η Εθνική Ελπίδων

Μια ανάσα από ένα μεγάλο διπλό βρέθηκε η Εθνική Ελπίδων η οποία ισοφαρίστηκε στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2 από την Αυστρία.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη προηγήθηκε δύο φορές, με τέρματα των Σάββα στο 53ο λεπτό και Σατσιά στο 90ό, με τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν αρχικά με αυτογκόλ του Αντωνίου στο 65' και ακολούθως στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ρίγκλερ.

Η εθνική μας παρέμεινε έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου παίρνοντας τον δεύτερο βαθμό της σε πέντε αγώνες, κι αυτός απέναντι στην Αυστρία με το εντός έδρας 1-1 της πρεμιέρας.Επόμενη υποχρέωση ο εκτός έδρας αγώνας της 10ης Σεπτεμβρίου με την πρωτοπόρο Σλοβενία.

Η Κύπρος ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κίττο, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Κέρκεζ, Νεοφύτου, Βρόντη, Οκκά, Κοτσώνη, Σατσιά, Σάββα και Φώτη.

Η βαθμολογία

1. Σλοβενία 12

2. Γαλλία 9 (-1 αγώνα)

3. Αυστρία 8

4. Βοσνία 3

5. Κύπρος 2

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17