Λιγότερη η πίεση για Τιμούρ, αλλά...

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.3.2024
Λιγότερη η πίεση για Τιμούρ, αλλά...

Το καλό για τον Τιμούρ Κετσπάγια προσωπικά είναι ότι στο αποψινό (25/3, 19:00) φιλικό της εθνικής μας ομάδας με τη Σερβία στο «ΑΕΚ Αρένα» η πίεση θα είναι λιγότερη σε σχέση με το ματς το οποίο προηγήθηκε την Πέμπτη (21/3) με τη Λετονία (1-1).

Σαφώς και το προηγούμενο ματς ήταν επίσης φιλικό όμως υπήρχαν προσδοκίες για νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο στα «μέτρα μας» και σίγουρα για μία εμφάνιση αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με όσες έχουμε συνηθίσει. Κανένα από τα δύο δεν συνέβη με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός μας προπονητής να βρεθεί -για άλλη μια φορά- στο στόχαστρο της κριτικής.

Στον αγώνα με τη Σερβία, ομάδα αρκετά ισχυρότερη, η οποία άλλωστε θα παίξει στο Euro 2024, είναι διαφορετικά τα πράγματα για τον Κετσπάγια. Κανείς δεν θα τον κατηγορήσει εάν η εθνική μας ηττηθεί, καθώς θα πρόκειται (δυστυχώς...) για το «αναμενόμενο» αποτέλεσμα.

Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει πως ο Γεωργιανός ομοσπονδιακός προπονητής δεν πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα παλέψει για το καλύτερο. Γιατί όσο κι αν είμαστε το αουτσάιντερ, δεν θα δικαιολογηθεί ενδεχόμενος διασυρμός, όπως ούτε θα περάσει στο «ντούκου» μια εμφάνιση από εκείνες που κάνουν το φίλαθλο κοινό να πονάει τα μάτια του.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17