Τιμούρ, άκου λίγο τον αρχηγό σου...

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.3.2024
Τιμούρ, άκου λίγο τον αρχηγό σου...

Συμφωνούμε πως δεν ήταν όμορφη η εικόνα του «ΑΕΚ Αρένα» σε αγώνα της εθνικής μας στον οποίον η είσοδος ήταν δωρεάν, έστω κι αν ήταν ένα... αντιεμπορικό φιλικό με τη Λετονία. Η δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως, πως ο κόσμος δεν αγαπά την εθνική και «για αυτό είμαστε έτσι, σε αυτή την κατάσταση», κρίνεται ατυχής και επιχειρεί να δικαιολογήσει την κάκιστη πορεία της εθνική μας, ρίχνοντας το φταίξιμο στους... φιλάθλους.

Αυτό που έχει να κάνει ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, λοιπόν, είναι να ακούσει με προσοχή τις δηλώσεις του αρχηγού του.

Ο Χάμπος Κυριάκου έβαλε λίγα λεπτά αργότερα τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση καθώς μιλώντας στο ΡΙΚ, είπε πως η ίδια η εθνική είναι αυτή η οποία έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο και στα δικά τους πόδια είναι να τον φέρουν πίσω, παίρνοντας καλά αποτελέσματα.

Αναφορά εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα είπε ο Κετσπάγια.

Διαβάστε όσα είπε ο Χάμπος...

«Στην ουσία εμείς θα φέρουμε τον κόσμο κοντά όπως έγινε και πιο παλιά. Θυμάμαι με προπονητή τον Πάμπο είχε 25.000 κόσμο στο ΓΣΠ με το Ισραήλ. Δεν τα καταφέραμε ούτε εκεί. Είχαμε καλά αποτελέσματα, εμείς φέραμε τον κόσμο. Προς το παρόν εμείς τους διώξαμε, στα δικά μας πόδια είναι να τους φέρουμε πίσω. Τα αποτελέσματα θα φέρουν τον κόσμο κοντά. Και στα φιλικά και στα επίσημα. Όταν ξεκινήσεις καλά αποτελέσματα συνεχόμενα νομίζω ο κόσμος θα έρθει να αγκαλιάσει την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, όταν κερδίζεις παιχνίδια, σε όλες τις ομάδες είτε σε εθνική είτε συλλογικά φέρνεις τον κόσμο κοντά. Έτσι είναι και στην εθνική. Όταν φέρουμε τα αποτελέσματα θα έρθει και ο κόσμος κοντά, το πιστεύω ακράδαντα».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17