Πήρε οξυγόνο η Καρμιώτισσα, τρίτωσε ξανά το… κακό για Ακρίτα

Δημοσιεύθηκε 27.1.2023
Πήρε οξυγόνο η Καρμιώτισσα, τρίτωσε ξανά το… κακό για Ακρίτα

Βρήκε ξανά τον δρόμο προς τη νίκη η Καρμιώτισσα που απέδρασε με διπλό από το «Στέλιος Κυριακίδης» σε βάρος του Ακρίτα. Οι πορτοκαλί μετά από τέσσερις αγώνες, πήραν… οξυγόνο και κράτησαν στον… αναπνευστήρα την ομάδα της Χλώρακας που δέχθηκε τρίτη σερί ήττα και έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς.

Με την γκολάρα του Λουκίλι στο 5΄ και την εκτέλεση πέναλτι του Ελ Τζεμιλί (26΄) μετά από παρέμβαση του VAR (Θεουλή) και καταλογισμό από τον διαιτητή Φελλά για χέρι, το συγκρότημα του Αυγουστή ανάσανε βαθμολογικά αφού ανέβηκε στους 23 βαθμούς και την 9η θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα

66΄ - Η Καρμιώτισσα πετυχαίνει γκολ αλλά ο Κουλιμπαλί που ήταν σε θέση οφσάιντ, έσπρωξε την μπάλα στο πλεκτό και ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα μετά το πλασέ του Λουκίλι.

53΄ - Σε ετοιμότητα ο Περντρέου, στο πλασέ του Κουλιμπαλί με το αριστερό μέσα από την περιοχή.

49΄ - Αδύνατο το σουτ από τον Γαβριήλ, εύκολα στα χέρια του Κνόμπλοχ.

46΄ - Ο Κνόμπλοχ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντραμέ.

- Έναρξη β΄ μέρους

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

44΄ - Η κεφαλιά του Ντούρις μετά από σέντρα του Τζανακάκη, πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Περντρέου.

30΄ - Ο Τόρες μετά από λάθος του Μήτσο, βγήκε μόνος απέναντι στον Κνόμπλοχ αλλά ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, απέκρουσε το πλασέ του.

26΄ - ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα: Ο Φελλάς μετά από υπόδειξη του VAR δίνει πέναλτι για χέρι από τον Σαραβάνια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Ελ Αλουχί δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

5΄ - ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα: Ο Λουκίλι με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα των Πολεμιδιών.

- Έναρξη της αναμέτρησης στο «Στέλιος Κυριακίδης»

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Σέχιτς, Πογκέν, Σαραβάνια, Μεντίμορετς, Κονέ (29΄ Ντραμέ), Άμπραχαμ (69΄ Αραούχο), Δημοσθένους (29΄ Ελ Τζεμιλί), Γαβριήλ (79΄ Ζουνίνιο), Λόπες (69΄ Πικής), Τόρες.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τζανακάκης (62΄ Νεοφύτου), Αγγελή, Μίκο, Γκραντινάρου, Γκαθτανιάγα, Ελ Αλουχί (81΄ Ανδρονίκου), Καλτσάς (62΄ Σελούτσκα), Λουκίλι, Κουλιμπαλί (73΄ Οικονομίδης), Ντούρις.

ΣΚΟΡΕΡ: - / 5΄ Λουκίλι, 26΄ πέν. Ελ Αλουχί

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29΄ Ντραμέ, 77΄ Μεντίμορετς (3η), 86΄ Ελ Τζεμιλί / -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα στον ΚΟΑ για το γήπεδο

Συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα στον ΚΟΑ για το γήπεδο

Συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα στον ΚΟΑ για το γήπεδο

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό