Η βία δεν φεύγει με μνημόνια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 4.6.2023
Η βία δεν φεύγει με μνημόνια

Διάβασα το μεσημέρι της Παρασκευής ότι συναντήθηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης όλοι όσοι έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό και την καταστολή των φαινομένων βίας (ΚΟΠ, ΚΟΑ, Αστυνομία και άλλοι). Συναντήθηκαν και υπέγραψαν σχετικό μνημόνιο. Λες και η βία θα αντιμετωπιστεί με τις συσκέψεις και τις υπογραφές, συνοδευόμενες από καφεδάκι και τυροπιτάκια, στην αίθουσα συσκέψεων ενός υπουργείου.

Καλοί μου άνθρωποι, 100 υπογραφές να βάλετε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σε αυτή τη ζούγκλα που εσείς οι ίδιοι, έστω και χωρίς να το θέλετε, δημιουργήσατε...

Γι' αυτό, άστε τις υπογραφές και τις δηλώσεις στα κανάλια (δεν μπορείτε να πείτε, σας πρόβαλαν όλοι στα δελτία τους), και σοβαρευτείτε για να δείτε πώς θα τα καταφέρετε. Αν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε, και μάλλον αυτό συμβαίνει, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε ειδικούς άλλων χωρών όπου αντιμετώπισαν καλύτερα από εμάς τα θέματα βίας, εντός κι εκτός γηπέδων.

Κύριοι, έχω κουραστεί τόσα χρόνια να διαβάζω για συσκέψεις και μνημόνια και να μην βλέπω πράξεις.

Και κάτι τελευταίο που πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το κατανοήσετε: Tο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ δεν μπορεί να εφαρμοστεί με συσκέψεις και υπογραφές μνημονίων. Το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ το κουβαλάς μαζί σου μια ζωή, το έχεις μέσα σου και το μεταδίδεις, κι εσείς δυστυχώς δεν το μεταδώσατε στη νέα γενιά της Κύπρου, γι' αυτό και θα σας το πω μόνο με μια λέξη. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό