Προβληματισμένος με τα στημένα ο Βρυωνίδης

Δημοσιεύθηκε 31.5.2023
Προβληματισμένος με τα στημένα ο Βρυωνίδης

Τον προβληματισμό του για τη χειραγώγηση αγώνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο εκφράζει ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης, στον επίλογο του κειμένου με το οποίο εξηγεί την απόφασή του να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για χειραγώγηση του αγώνα με τη Δόξα.

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ περιμένει από την πολιτεία σε συνεργασία με την ΚΟΠ να επιλύσουν το πρόβλημα και να οδηγηθούν οι εμπλεκόμενοι ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να προστατευθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σχετικά...

Για ακόμα μια φορά, είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος έχοντας διαβάσει το περιεχόμενο της αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην οποία γίνονται ξεκάθαρες αναφορές για τον τρόπο που χειραγωγήθηκε ο εν λόγω ποδοσφαιρικός αγώνας. Παράλληλα, η αναφορά της UEFA κάνει λόγω για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδεχομένως να συμμετείχαν και/ή να είχαν καθοριστικό ρόλο στην χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα. Ευελπιστώ ότι, στα πλαίσια της προσπάθειας της πολιτείας, σε συνεργασία με την ΚΟΠ, που γίνεται το τελευταίο διάστημα για επίλυση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων, θα υπάρξει η βούληση έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τα φαινόμενα χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου και όλων των θεσμών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και την αξιοπιστία και των ίδιων των ομάδων οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Καλώ την πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές της Αστυνομίας όπως εξετάσουν ενδελεχώς την εν λόγω αναφορά της UEFA και αποδώσουν ευθύνες εκεί που αναλογούν έτσι ώστε να προστατευθεί το ποδοσφαιρικό προϊόν της Κύπρου, του οποίου πλήττεται η αξιοπιστία με τέτοιου είδους φαινόμενα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό