Και το Ομόνοια-ΑΕΚ στο μικροσκόπιο της Επιτροπής - Ορίζονται σήμερα οι ερευνώντες λειτουργοί

Δημοσιεύθηκε 30.5.2023
Και το Ομόνοια-ΑΕΚ στο μικροσκόπιο της Επιτροπής - Ορίζονται σήμερα οι ερευνώντες λειτουργοί

Σε σημερινή (30/05) συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού που θα αρχίσει στις 18:00 θα διοριστούν οι ερευνώντες λειτουργοί για την έρευνα στην ΚΟΠ σε σχέση με χειραγωγημένους αγώνες, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Ευθύμιος Ευθυμίου, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο ΡΙΚ.

«Θα διοριστεί ερευνών λειτουργός για το Ολυμπιακός-Δόξα, για το Ολυμπιακός-Ακρίτας και το Ένωση-ΑΕΛ. Θα διοριστούν δύο λειτουργοί για τους κόκκινους φακέλους και την ΚΟΠ, την υπόθεση που ακούστηκε στη Βουλή (σ.σ. περί συγκάλυψης) και θα πιάσουν δουλειά την Τετάρτη. Θα είναι τέσσερις ξεχωριστοί λειτουργοί», είπε μεταξύ άλλων ο Ευθυμίου.

Τόνισε μάλιστα ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας προστέθηκε ακόμη ένας κόκκινος φάκελος για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, στον αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ.

«Οι οδηγίες θα είναι σαφείς, δεν θέλουμε καθυστέρηση ιδίως στο θέμα με τους κόκκινους φακέλους, πήρε μεγάλες διαστάσεις, πρέπει να βρούμε την αλήθεια το συντομότερο δυνατό, ούτως ώστε να σταματήσουν να γράφονται αυτά που γράφονται που είναι όλα εικασίες, δεν έχουμε κάτι δεδομένο, πρέπει να βρούμε την αλήθεια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό