«Για το πρωτάθλημα ακόμα εξαρτάται από εμάς…»

Δημοσιεύθηκε 9.2.2023
«Για το πρωτάθλημα ακόμα εξαρτάται από εμάς…»

Για το τρίποντο που πήρε η Πάφος στον αγώνα με την ΑΕΛ, τον τρόπο που πανηγυρίστηκε και τη συνέχεια της προσπάθειας της παφιακής ομάδας αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Το σκορ δείχνει ότι δυσκολευτήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο όσο δεν πετυχαίναμε το γκολ έμπαινε και περισσότερο το άγχος όμως στο τέλος ευτυχώς κερδίσαμε».

Για τον έντονο πανηγυρισμό μετά το γκολ του Τάνκοβιτς: «Ο πανηγυρισμός έγινε τόσο έντονα επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν θέλαμε να τριτώσει το κακό και να μείνουμε χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα χάσει περισσότερο έδαφος από την κορυφή: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε κοντά στην κορυφή. Στόχος της ομάδας από την αρχή της σεζόν ήταν να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό να βάζουμε πίεση στις πρώτες ομάδες».

Για τους δύο βασικούς μπακ που έλειπαν αλλά και τους αντικαταστάτες τους: «Ικόκο και Ζουνίνιο ήταν σημαντικές απώλειες. Μέσα όμως από αυτές τις απώλειες τα παιδιά που τους αντικατέστησαν τα πήγαν περίφημα. Ο Μπάιριτς ήταν πολύ καλός σαν δεξί μπακ για πρώτη φορά μαζί μας και από όσο ξέρω παίζει και ως αμυντικός μέσος. Θέλω να σταθώ περισσότερο στον Ταβάρες που επαιξε αριστερό μπακ. Είναι ένα παιδί είκοσι ετών που έπαιζε περισσότερο με την δεύτερη ομάδα και στον αγώνα χθες με την ΑΕΛ τα πήγε περίφημα».

Για την παρουσία Βαλακάρι και Μπεντακόρ αλλά και το ρόστερ της ομάδας: «Ο Βαλακάρι χθες είχε πολύ καλή παρουσία όσο αγωνίστηκε και εννοείται περιμένουμε περισσότερα από αυτόν και στα πλει οφς θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Μπεντακόρ πήρε περισσότερο χρόνο και δείχνει ότι σιγά σιγά βοηθάει. Έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ και αυτό θα χρειαστεί μέσα στην σεζόν».

Για το γεγονός ότι η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε σε σχέση με την αρχή της σεζόν αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος: «Η βαθμολογία λέει κάποιες αλήθειες. Χάσαμε εύκολους θεωρητικά αγώνες ενώ σταθήκαμε και κάποιες φορές άτυχοι. Ακόμα και στην κακή μας μέρα δεν πήραμε βαθμούς όπως έκαναν κάποιες άλλες ομάδες. Πέραν από το γεγονός ότι δεν διαχειριστήκαμε κάποιους αγώνες όπως έπρεπε το VAR σε μερικές περιπτώσεις δεν μας έπαιξε 50-50. Για το πρωτάθλημα όμως ακόμα εξαρτάται από εμάς γιατί υπάρχουν ακόμα τρια ματς και μετά άλλα δέκα στα πλέι οφς που θα παίξουμε από δύο φορές με κάθε ομάδα».

Για τις διαμαρτυρίες που έγιναν χθες μετά το τέλος του αγώνα: «Οι διαμαρτυρίες έγιναν προς το VAR. Στην φάση που έβγαινε μόνος του ο Μπρούνο υπήρχε φάουλ και κόκκινη κάρτα. Ευθύνη σε αυτή την φάση έχει και ο διαιτητής».

Για τις φετινές διαιτητικές αποφάσεις: «Εμείς δεν ψηλώσαμε ποτέ τους τόνους προς την διαιτησία ακόμα και αν υπάρχει ανομοιομορφία αποφάσεων γιατί από πέρυσι κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα σφυρίγματα σε κάθε απόφαση. Θέλω να σταθώ σε δύο φάσεις που έγιναν σε δικά μας ματς. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο κύριος Θεουλή είδε σπρώξιμο του Ζουνίνιο στο Βα και έδωσε πέναλτι χωρίς την χρήση VAR. Λίγες βδομάδες μετά στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα ο ίδιος διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στο σπρώξιμο που έγινε στον Ζάιρο. Δεν λέω ότι χάσαμε άδικα από την Νέα Σαλαμίνα απλά παρομοιάζω τις δύο φάσεις».

Για τα επόμενα δύο ματς με Δόξα και Ανόρθωση: «Δύσκολα και τα δύο παιχνίδια. Εμείς βλέπουμε όμως πρώτα τον αγώνα με την Δόξα στην Περιστερώνα για το κύπελλο. Πρέπει να πάρουμε ένα προβάδισμα πρόκρισης».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ. Για την περίπτωση του Ικόκο και κατά πόσον θα παίξει αυτό εξαρτάται από τον προπονητή».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...