Διπλό για την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα!

Δημοσιεύθηκε 20.4.2024
Διπλό για την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα!

Μεγάλο διπλό με το οποίο βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας πανηγύρισε στο «ντέρμπι τίτλου» η Ομόνοια Αραδίππου η οποία επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας 29ης Μαΐου στον αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ για την προτελευταία αγωνιστική!

Δείτε επίσης: Άνοδος και για την Ένωση - Μένει στη Β΄ ο Ολυμπιακός

Τα «περιστέρια» του Ούγκο Μαρτίνς βρέθηκαν έτσι μόνα στην πρώτη θέση και στο +3 από τους πράσινους, έτσι χρειάζονται μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι τους με τον Ύψωνα για να στεφθούν πρωταθλητές.

Ο Αβραάμ στο 9ο λεπτό με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αραδιππιώτες, οι οποίοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Αναστασίου στο 61΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπούντνικ στο 70΄ όμως παρά την πίεσή τους, δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ για να πάρουν την ισοπαλία που θα τους κρατούσε πρώτους (σε ισοβαθμία) και θα τους έφερνε μια ανάσα από τον τίτλο.

Βροντερή παρουσία στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ από περισσότερους από 3.000 οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, με τη Θύρα 9 να επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην εξέδρα στην οποία πέρασε 19 σεζόν.

Σημειώνεται πως εάν η Ομόνοια Αραδίππου κρατούσε το 2-0 θα κατακτούσε από σήμερα μαθηματικά το πρωτάθλημα, καθώς πέραν του +3 θα υπερείχε και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Εντέλει νίκησε με το σκορ με το οποίο η Ομόνοια 29Μ νίκησε το πρώτο τους παιχνίδι στη β΄ φάση (πήρε επίσης διπλό με 2-1), έτσι σε ισοβαθμία θα μετρήσουν τα γκολ, με την Ομόνοια Αραδίππου να έχει συντελεστή +15 και την Ομόνοια 29Μ +14. Πλέον, η πρωτιά θα αλλάξει την τελευταία αγωνιστική μόνο αν η Ομόνοια Αραδίππου δεχθεί εντός έδρας ήττα από τον Ύψωνα και η Ομόνοια 29ης Μαΐου νικήσει εκτός έδρας την Αγία Νάπα.

Η προτελευταία αγωνιστική:

Oμόνοια 29Μ - Ομόνοια Αραδίππου 1-2

(70΄ Μπούντνικ / 9΄ Αβραάμ, 61΄ Αναστασίου)

Πέγεια - Ένωση 1-4

(50΄ Τζαμέ / 19΄ Κοσμάς, 44΄, 56΄ Χαραλάμπους, 78΄ Βουτσένοβιτς)

Ύψωνας - Ολυμπιακός 1-5

(25΄ Κβάσουκ / 19΄, 39΄ Μορέιρα, 64΄ Ζευκή, 86΄, 90+1΄ Σάντος)

ΑΣΙΛ - Αγία Νάπα 3-2

(8΄ Φασουλιώτης, 38΄ Καπαρτής, 62΄ Σαββίδης / 14΄ Φοριέλ, 47΄ Πιρές)

Η βαθμολογία:

1. Ομόνοια Αραδίππου 58

2. Ομόνοια 29ης Μαΐου 55

3. Ένωση 54

-----------------------------------

4. Ολυμπιακός 51

5. Ύψωνας 44

6. ΑΣΙΛ 40

7. Πέγεια 32

8. Αγία Νάπα 30

Η τελευταία αγωνιστική (27/4):

Αγία Νάπα - Ομόνοια 29Μ

Ομόνοια Αραδίππου - Ύψωνας

Ένωση - ΑΣΙΛ

Ολυμπιακός - Πέγεια

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ομόνοια 29Μ: «Υποσχόμαστε δουλειά»

Ομόνοια 29Μ: «Υποσχόμαστε δουλειά»

Ομόνοια 29Μ: «Υποσχόμαστε δουλειά»

Δεξιώθηκε την ομάδα η Ομόνοια 29Μ

Δεξιώθηκε την ομάδα η Ομόνοια 29Μ

Δεξιώθηκε την ομάδα η Ομόνοια 29Μ

Ιστορία ο Τούτιτς

Ιστορία ο Τούτιτς

Ιστορία ο Τούτιτς

Γιατί δεν αντιγράφουμε Βέλγους και Δανούς;

Γιατί δεν αντιγράφουμε Βέλγους και Δανούς;

Γιατί δεν αντιγράφουμε Βέλγους και Δανούς;