


Η εικόνα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν λογικό πως θα έφερνε αλλαγές από τον Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας φανέλα βασικού σε Χαμάς, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Γιόβετιτς και Στεπίνσκι, αφήνοντας εκτός τους Κίτσο, Κούσουλο, Αλιούμ, Εβάντρο ενώ ο πέμπτος είναι ο Κακουλλής που δεν είναι πια μέλος του ρόστερ.
Η ενδεκάδα της Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Χαμάς, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Στεπίνσκι.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.