Δεν προσέχει και... τρέχει

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 4:08 μμ Ενημερώθηκε 4:38 μμ
Δεν προσέχει και... τρέχει
Δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες που δεν μπαίνουν σωστά προετοιμασμένοι και, στο τέλος, η πίεση και το άγχος βαραίνουν τα πόδια.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Ομόνοια να τρέχει ένα καλό σερί με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, εντούτοις αυτό δεν φάνηκε στη βαθμολογία μιας και η πρωτοπόρος Πάφος FC δεν δίνει δικαιώματα. Φυσικά προβληματίζουν και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και ένα από τα αρνητικά των πρασίνων στα τελευταία ματς είναι το γεγονός ότι μπαίνει με νωθρότητα και το πληρώνει.

Όταν αυτό έγινε με Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου, βρέθηκε ο τρόπος και ήρθε η νίκη. Όταν όμως βρέθηκαν μπροστά της πιο ποιοτικές ομάδες όπως η Πάφος FC (Conference) και ο Απόλλωνας το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Επιβάλλεται λοιπόν ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δέχεται πυρά το τελευταίο διάστημα για τη διαχείριση του υλικού, να πείσει τους παίκτες του ώστε να έχουν αγωνιστική προσήλωση για να είναι πιο κοντά ο στόχος θετικού αποτελέσματος. Και αυτό δεν ισχύει μονάχα αμυντικά αλλά και επιθετικά αφού η έλλειψη καθαρού μυαλού αποτυπώνεται στις χαμένες ευκαιρίες. Σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες που δεν μπαίνουν σωστά προετοιμασμένοι και, στο τέλος, η πίεση και το άγχος βαραίνουν τα πόδια.

Από εδώ κι εμπρός τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα. Αύριο (19:00) η Ομόνοια θα υποδεχθεί την Πάφο και είναι μάλλον η τελευταία της ζαριά για να μπει ξανά στο κόλπο διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Και θα κλείσει την α΄ φάση με ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, πριν μπει στα πλέι οφ. Άρα λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό.

Το πλάνο για τη νέα μάχη με την Πάφο ετοιμάζεται χωρίς τον Γιόβετιτς ο οποίος αποβλήθηκε με τον Απόλλωνα και είναι ασφαλώς μία σημαντική απουσία. Ο Νικόλας Παναγιώτου μάλλον επιστρέφει αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει, ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ντιουνκού, ενώ ενδέχεται και ο Αλιούμ να πάρει φανέλα βασικού. Είτε στη θέση του Σεμέδο είτε του Λοΐζου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με Παναγιώτου αλλά χωρίς Μασούρα-Μπέζους η Ομόνοια κόντρα στην Πάφο

Με Παναγιώτου αλλά χωρίς Μασούρα-Μπέζους η Ομόνοια κόντρα στην Πάφο

Με Παναγιώτου αλλά χωρίς Μασούρα-Μπέζους η Ομόνοια κόντρα στην Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Σε αυτά τα παιχνίδια σφυρίζουν ξένοι

Ορισμοί διαιτητών: Σε αυτά τα παιχνίδια σφυρίζουν ξένοι

Ορισμοί διαιτητών: Σε αυτά τα παιχνίδια σφυρίζουν ξένοι

Οι δύο επιλογές για αντί-Γιόβετιτς και η... έκπληξη

Οι δύο επιλογές για αντί-Γιόβετιτς και η... έκπληξη

Οι δύο επιλογές για αντί-Γιόβετιτς και η... έκπληξη

ΑΠΟΕΛ: 5.50, 3.90... Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμε!

ΑΠΟΕΛ: 5.50, 3.90... Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμε!

ΑΠΟΕΛ: 5.50, 3.90... Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμε!