Ομόνοια: O Παπασταύρου, οι εξελίξεις και το πρώτο τεστ

Δημοσιεύθηκε 7.7.2023
Ομόνοια: O Παπασταύρου, οι εξελίξεις και το πρώτο τεστ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Σταύρος Παπασταύρου και πάντα η παρουσία του φέρνει εξελίξεις στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Αυτή τη φορά έχει έναν έξτρα λόγο, αφού στις 12 Ιουλίου τα μέλη του Σωματείου των πρασίνων θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα αποδεχτούν τη νέα συμφωνία διαχείρισης. Όπως φάνηκε πάντως μετά το πρώτο… ναυάγιο, ο κόσμος τον εμπιστεύεται πλήρως και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικυρωθεί η νέα συμφωνία.

Φυσικά, πλέον δεν υπάρχει καμία στασιμότητα, και αφού τα μέλη δώσουν το πράσινο φως, θα μπουν μπροστά και οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το «Ηλίας Πούλλος» αλλά και ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Την ημέρα της παραίτησής του πριν από έναν μήνα, ο Σταύρος Παπασταύρου είχε πει ότι σε τρία με πέντε χρόνια αυτό το εγχείρημα θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Σταύρος Παπασταύρου θα τρέξει αρκετά πράγματα μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ ενημερώνεται καθημερινά και για την εξέλιξη της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Πρώτο τεστ στην Πολωνία

Δέκα μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, οι παίκτες της Ομόνοιας θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίνοντας το απόγευμα στην Πολωνία το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού των πρασίνων. Στις 18:00 λοιπόν οι τριφυλλοφόροι θα παίξουν με την Γκόρνικ Λέκζνα, η οποία αγωνίζεται στη Β΄ Κατηγορία της Πολωνίας.

Είναι ένα τεστ, μέσα από το οποίο δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από τον Σωφρόνη Αυγουστή και το οποίο χρησιμεύει για ξεμούδιασμα από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα των προπονήσων. Ο Κύπριος τεχνικός θα κάνει τα… πειράματά του και στα επόμενα δύο φιλικά επί πολωνικού εδάφους θα κατασταλάξει σε πρόσωπα και αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει των αναμετρήσεων με την Γκαμπάλα (27 Ιουλίου - 3 Αυγούστου) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Δηλαδή, απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά στις 10 Ιουλίου και με τη Ραντόμιακ στις 15 Ιουλίου.

Ανοδική τάση στα διαρκείας

Οι τελευταίες μεταγραφές έφεραν, όπως ήταν αναμενόμενο, και ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας είναι στα περσινά επίπεδα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πλησιάζουν τις δυο χιλιάδες και παρουσιάζεται μία ανοδική τάση. Να σημειωθεί πως μέχρι τις 23 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους οι υφιστάμενοι κάτοχοι και από τις 24 Ιουλίου, όσες θέσεις κατόχων δεν ανανεώθηκαν, τίθενται και αυτές στη διάθεση όλου του κόσμου της Ομόνοιας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Δεν έχει κλείσει η... πόρτα στην Ομόνοια

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Ομόνοιας και η μεγάλη προοπτική

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Aς γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη

Ομόνοια: Ταξίδια για Χαρτς και Γάνδη