To πάντρεμα Ομόνοιας και Αυγουστή και η πρόκληση για να το γυρίσει!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 9.2.2023
To πάντρεμα Ομόνοιας και Αυγουστή και η πρόκληση για να το γυρίσει!

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν για την Ομόνοια, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο όμως θα πρέπει να βρει μια σταθερότητα και να δώσει τέλος στα «καρδιογραφήματα». Στο στρατόπεδο των πρασίνων το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, με τους φίλους της ομάδας να «βράζουν» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να περισυλλέξει πολλά «σπασμένα» κομμάτια από λάθη της φετινής σεζόν, έτσι ώστε να οδηγήσει τους πράσινους πίσω στις επιτυχίες.

Ας το πάρουμε από το καλοκαίρι, όπου, κακά τα ψέματα, πολλοί περίμεναν ότι μετά την περσινή απογοήτευση στο πρωτάθλημα και τη φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών, το «τριφύλλι» θα προχωρούσε σε ποιοτικές προσθήκες και θα παρουσιαζόταν φέτος καλύτερο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι κυπελλούχοι, ενώ άρχισαν σχετικά καλά στο θέμα των μεταγραφών, ακολούθησε ένα κενό που έφερε και περαιτέρω μουρμούρα. Αν αναλογιστούμε και το ότι οι πράσινοι πέρσι έπαιζαν στο β' γκρουπ, υπήρχε η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα πλάνα για τη νέα σεζόν από τον Μάρτιο. Αυτός ήταν και ο μήνας που προσελήφθη ο Λένον, με τον Βορειοϊρλανδό να κατακτά το κύπελλο και να οδηγεί την Ομόνοια στους ομίλους του Europa League, αλλά και πάλι η ομάδα δεν έπειθε. Έτσι αποδεσμεύτηκε και αυτός τον περασμένο Οκτώβριο.

Ακολούθησε ο Γιανίκ Φερέρα, με τον οποίο η Ομόνοια πορεύτηκε για έναν γύρο πρωταθλήματος, με τον απολογισμό του Βέλγου τεχνικού να είναι στο καλύτερο… μέτριος για τα στάνταρ των πρασίνων. Συγκεκριμένα, σε 17 παιχνίδια στον «πράσινο» πάγκο μέτρησε 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με την Ομόνοια να σκοράρει 25 γκολ και να δέχεται 17, ωστόσο, σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός για την κατάσταση της φετινής ομάδας.

Πλέον με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, έναν γνώστη του κυπριακού ποδοσφαίρου, η ομάδα της πρωτεύουσας θέλει να φέρει «τούμπα» το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μόνο εύκολο δεν φαντάζει το έργο του 45χρονου τεχνικού, όμως, όπως δήλωσε και ο ίδιος, υπάρχει ποιότητα στην Ομόνοια και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, οπότε είναι στο χέρι του να καταφέρει να την παρουσιάσει ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο.

Η τρέχουσα κατάσταση στο «τριφύλλι» μπορεί να ανατραπεί με αρκετή δουλειά σε όλους τους τομείς, και απαιτείται ενόψει των μαζεμένων ντέρμπι αλλά και τις αναμετρήσεις κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια να σηκώσει κεφάλι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

«Άρρωστος - τρελός ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ήθελε «Αλφαμέγα» ή ΑΡΕΝΑ η Πάφος

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού η Πάφος FC

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της

Έχασε το δικαίωμα, όχι την ψυχολογία της