Κουράστηκε από λόγια, θέλει πράξεις ο κόσμος της Ομόνοιας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5.2.2023
Κουράστηκε από λόγια, θέλει πράξεις ο κόσμος της Ομόνοιας

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης με την Ανόρθωση, έφερε αναβρασμό στην Ομόνοια. Όχι γιατί έχασε από την «Κυρία». Πείραξε περισσότερο ο τρόπος, αφού η εικόνα της ήταν τραγική. Το χειρότερο είναι πως ο καπετάνιος δεν το αντιλαμβάνεται και συνεχίζει τα πειράματα. Ο Γιανίκ Φερέρα με τις επιλογές του στην ενδεκάδα και μετά στη διαχείριση των παιχνιδιών, εκπλήσσει… αρνητικά. Και μπορεί πριν λίγο καιρό να «δικαιωνόταν» και να ήρθε ένα σερί νικών, δεν γίνεται όμως το ίδιο στα τελευταία παιχνίδια. Τόσο με Νέα Σαλαμίνα, όσο και με Πάφο αλλά και με την Ανόρθωση, ήταν… σχεδόν ανύπαρκτη η Ομόνοια και μετά από αυτά τα τρία αρνητικά αποτελέσματα, η θέση στην εξάδα είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Φυσικά, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, δεν μπορεί να ελπίζει σε διάκριση. Ούτε το πρωτάθλημα αλλά ούτε στο κύπελλο. Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως δεν μπορεί, αφού και οι παίκτες που παλιότερα ήταν σημείο αναφοράς, είναι… απόντες.

Η διοίκηση αντέδρασε άμεσα και με πρωινό μήνυμα χθες, προανήγγειλε αλλαγές. «Η ψεσινή μας αγωνιστική παρουσία, το τελικό αποτέλεσμα και η ευρύτερη εικόνα μας ως ομάδα κρίνονται ως απαράδεκτα, δεν αρμόζουν στην Ομόνοια και ούτε μπορούν να γίνουν ανεκτά». Και προσθέτει: «Τα συναισθήματα του κόσμου μας τα αντιλαμβανόμαστε και τα μοιραζόμαστε. Όσοι ανήκουν στην οικογένεια της Ομόνοιας, δεν μπορούν να μην αισθάνονται το ίδιο». Προανήγγειλε πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ώστε να «θέσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε νέα βάση. Όμως, πρέπει να διεκδικήσουμε και τους άμεσους εφικτούς στόχους στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, γι’ αυτό θα κινηθούμε με ενέργειες και προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ωστόσο, αυτό που επικρατεί είναι ότι ο κόσμος της Ομόνοιας κουράστηκε από λόγια, θέλει πράξεις. Εδώ και δύο χρόνια, η πορεία στο πρωτάθλημα είναι κάκιστη και την «πληρώνουν» μόνο οι προπονητές. Τώρα τι έχει στο μυαλό ο Σταύρος Παπασταύρου, θα φανεί σε λίγες μέρες, με τον κόσμο να ζητάει ριζικές τομές και αλλαγή ατόμων σε καίριες θέσεις. Και ο ίδιος είναι στο στόχαστρο, αφού άφησε να αιωρούνται πράγματα που επηρεάζουν όλο το οικοδόμημα.

Για… περίπατο

Φυσικά οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Πήγαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μονάχα για δέκα λεπτά. Μετά, έκαναν… περίπατο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έρθει το βαρύ σκορ. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι απέναντι στον Άρη την Παρασκευή (10/02) και μέχρι τότε, όλοι επιβάλλεται να αντιληφθούν τις ευθύνες τους και να αντιδράσουν όπως αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Να πάει με ήσυχο το κεφάλι η Ομόνοια

Να πάει με ήσυχο το κεφάλι η Ομόνοια

Να πάει με ήσυχο το κεφάλι η Ομόνοια

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Αντέδρασε στον ΑΠΟΕΛ μετά την ΑΕΚ την πρώτη φορά, τη δεύτερη;

Αντέδρασε στον ΑΠΟΕΛ μετά την ΑΕΚ την πρώτη φορά, τη δεύτερη;

Αντέδρασε στον ΑΠΟΕΛ μετά την ΑΕΚ την πρώτη φορά, τη δεύτερη;

Respect από τον Παπασταύρου

Respect από τον Παπασταύρου

Respect από τον Παπασταύρου