Έριξε… βόμβες ο Παπασταύρου: «Δεν δέχθηκε το σωματείο, στον πάγο το γηπεδικό»

Δημοσιεύθηκε 31.10.2022
Έριξε… βόμβες ο Παπασταύρου: «Δεν δέχθηκε το σωματείο, στον πάγο το γηπεδικό»

Στο πάγο μπαίνει το σχέδιο για ιδιόκτητο γήπεδο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, μιλώντας στην εκπομπή «Τotal Green». Ανάφερε ότι πήρε αρνητική απάντηση από το σωματείο στην πρότασή του για τροποποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας, ώστε να νιώθει και ο ίδιος ασφαλισμένος με τα λεφτά που δίνει.

Για την τροποποίηση της συμφωνίας που ζήτησε από το σωματείο: «Ζήτησα εδώ και αρκετούς μήνες να αλλαχτεί το μάνατζμεντ που έχουμε με το σωματείο γιατί για να μεγαλώσει η ομάδα, νιώθω ότι μεγάλωσε αλλά δεν είναι αρκετό αυτό που είμαστε σήμερα. Πρέπει να γίνουν αρκετές υποδομές, το «Ηλίας Πούλλος», ιδιόκτητο γήπεδο και να μεγαλώσουμε παντού. Και για να μπορέσω εγώ να επενδύσω τα λεφτά που χρειάζονται για να μεγαλώσει η Ομόνοια παντού, πρέπει να νιώθω κατοχυρωμένος ότι βάζω λεφτά κάπου, δημιουργώ και αξία και ικανοποιώ και τον κόσμο που θέλει διακρίσεις, τρόπαια, χαρές και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Αυτό ζήτησα από το σωματείο, αυτή η συμφωνία για να μην είναι προσωρινή, για να ξέρω κι εγώ πού πάω και να ξέρει κι ο κόσμος πού είμαστε, ζήτησα να πάρουν ένα ποσοστό μετοχών στην εταιρεία και να γίνει ένας συνεταιρισμός που να συνεχίσει για πάντα. Έτσι δεν θα υπήρχαν οι ανησυχίες του σωματείου και οι δικές μου ότι κάποια μέρα θα φύγω. Καταλαβαίνω ότι πέρσι ανησυχήσαμε τον κόσμο. Εξήγησα γιατί μίλησα με κάποιον άλλον να αγοράσει τις μετοχές. Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο σήμερα, δεν υπάρχει πλάνο να πουλήσω τις μετοχές. Για αυτό να γίνει ένας συνεταιρισμός με το σωματείο που να μείνει για πάντα είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος. Πρόσφερα στο σωματείο 10% της εταιρείας και 10% των μετοχών όταν κτιστεί ιδιόκτητο γήπεδο. Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά, να είμαστε όλοι κατοχυρωμένοι, να ξέρουμε πού πάμε, το σωματείο να είναι μέτοχος, αν θέλει να πουλήσει κάποιες μετοχές του μπορεί να το κάνει. Και το ίδιο και με το γήπεδο. Για να μπορέσω να συνεχίσω να βάζω λεφτά στην Ομόνοια πρέπει να ξέρω ότι κτίζω κάτι. Δεν μπορώ για 15-20 χρόνια να βάζω λεφτά και μια μέρα να τους πω ελάτε τα κλειδιά. Η ιδέα, η ελπίδα είναι όταν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο, θα τελειώσουν και οι ανησυχίες όλων και του κόσμου για το πού πάμε και μαζί με το σωματείο να μεγαλώσουμε επίπεδο. Αυτό ζήτησα, το σωματείο δεν το δέχθηκε. Τους είπα ότι θα τιμήσω τη συμφωνία που έχουμε σήμερα και δεν θα μπορέσουμε να κτίσουμε στο Ηλίας Πούλλος αυτό που σχεδιάζαμε, ούτε το ιδιόκτητο γήπεδο που είναι ένα μεγάλο θέμα εδώ και 30 χρόνια. Δεν είναι τόσο δύσκολο, υπάρχουν οι χορηγίες του σωματείου, υπάρχουν λεφτά που μπορούμε να δανειστούμε και να βάλω τα υπόλοιπα, μπορεί να γίνει σε τρία χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να βάλω τόσα λεφτά και να το δώσω πίσω, δεν είναι λογικό».

Για το γήπεδο: «Aν καταφέρουμε συμφωνία με το σωματείο, θέλουμε να κτίσουμε το γήπεδο στο Μακάρειο. Ο ΚΟΑ μας είπε περιμένει γνωμάτευση από νομικές υπηρεσίες. μετά πήραμε γράμμα από τον γενικό εισαγγελέα ότι δεν έχουν ιδέα τι τους ζητάμε. Περιμένουμε να μάθουμε τι γίνεται».

«Αυτή τη στιγμή μπαίνει στον πάγο, έχει έξι μήνες που συζητάμε με το σωματείο. Το Σάββατο μου είπαν ότι δεν συμφωνούν σε κανένα από τα σημεία που ζήτησα. Για να ξέρει ο κόσμος γιατί δεν προχωρούμε να βρούμε λύση στο Μακάρειο ή αλλού».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Ποτέ μου δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Εγώ θέλω να ανεβάσω την Ομόνοια επίπεδο. Να δώσω παραπάνω χαρές στον κόσμο, να δημιουργήσουμε κάτι που να είμαστε όλοι περήφανοι για τα επόμενα 20-30-50 χρόνια, να προσθέσουμε σε όλα αυτά που έγιναν. Και θέλω να βοηθήσει το σωματείο να καταφέρουμε τους στόχους μας. Δεν βλέπω μια βδομάδα, έναν μήνα, έναν χρόνο, βλέπω -όπως με τις δουλειές μου στην Αμερική- τα επόμενα 20-30 χρόνια. Αυτό θέλω να πετύχω, με τη βοήθεια του κόσμου, του σωματείου αν θέλουν να βοηθήσουν, για να κάνουμε κάτι παραπάνω από ό,τι έχουμε σήμερα. Κακά τα ψέματα, δεν μπορεί μια εταιρεία στην Κύπρο να ζει μόνο με αυτά που παίρνουμε έστω και όταν πάμε ομίλους. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και για να μπορέσει να μεγαλώσει οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να κοιτάξει λίγο παραπάνω, να μεγαλώσουμε τα έσοδα, τις επιτυχίες, για να ανέβουμε επίπεδο. Εγώ έχω την όρεξη να το κάνω, έχω τι χρειάζεται και οικονομικά και θα φέρουμε κόσμο να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε, ελπίζω να πετύχουμε συμφωνία με το σωματείο για να μεγαλώσουμε. Και το ίδιο επιθυμώ για το σωματείο. Πρέπει και το σωματείο να μεγαλώσει, να βρίσκει μόνο του τα έσοδα που χρειάζεται, υπάρχουν χρέη που καταλαβαίνω πρέπει να πληρωθούν αλλά δεν μπορεί να περιμένει έσοδα μόνο από την εταιρεία για να ζήσει και να βγάζει τον χρόνο, πρέπει να βρεθούν κι άλλες πηγές εσόδων για να μεγαλώσει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

«Ο Μπεζούς διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει»

«Ο Μπεζούς διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει»

«Ο Μπεζούς διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει»