Νέστα: «Μετά τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη ήμασταν… νεκροί. Ο Γκατούζο πρέπει να αυτομαστιγώθηκε»

Δημοσιεύθηκε 26.3.2025
Νέστα: «Μετά τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη ήμασταν… νεκροί. Ο Γκατούζο πρέπει να αυτομαστιγώθηκε»
Ο Αλεσάντρο Νέστα μάς έβαλε στα αποδυτήρια της Μίλαν, περιγράφοντας με… γλαφυρό τρόπο το κλίμα που επικρατούσε στους «ροσονέρι» μετά την οδυνηρή στον τελικό με τη Λίβερπουλ.

Χαραγμένη στη μνήμη του Αλεσάντρο Νέστα έχει μείνει ασφαλώς η ήττα στον τελικό του Champions League από τη Λίβερπουλ το 2005, αλλά και οι μήνες που ακολούθησαν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο θρυλικός στόπερ της Μίλαν περιέγραψε παραστατικά το πώς έζησαν τα αποδυτήρια των «ροσονέρι» εκείνο το διάστημα.

«Πιστεύαμε στο πρώτο ημίχρονο ότι μπορούμε να τους διαλύσουμε, ήμασταν καυτοί, αλλά… κρυώσαμε. Αν πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια; Όχι! Ένας ηλίθιος από την άλλη ομάδα τα έλεγε αυτά. Δεν ξέρω καν το όνομά του. Ξέραμε ότι ήμασταν πολύ μακριά ακόμα. Ξέρεις ποιος τους κράτησε; Ο Τζέραρντ. Ήταν παντού, είναι ένα κτήνος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ, δεν καταλάβαμε το πώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο 3-3 ξεκινήσαμε ξανά, ο Ντούντεκ έκανε μία συγκλονιστική απόκρουση, που δεν ξέρω πώς την έκανε. Ο Σέβα σούταρε από ένα μέτρο απόσταση, σήκωσε το χέρι του και η μπάλα πήγε στα ύψη. Μετά πήγαμε στα πέναλτι και χάσαμε. Όλα πήγαν στραβά. Εκτέλεσα ένα πέναλτι στο Σούπερ Καπ και σκόραρα κόντρα στον Τζιτζιόνε. Μετά από αυτό δεν με εμπιστευόντουσαν πια. Όταν πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη προσφέρθηκα να εκτελέσω ξανά, αλλά ο προπονητής δεν με άφησε να το σουτάρω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

sportfm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η φάση του 2-0

Η φάση του 2-0

Η φάση του 2-0

Ξανά δοκάρι με Πάφο!

Ξανά δοκάρι με Πάφο!

Ξανά δοκάρι με Πάφο!

Θέμα με τους φακούς του ο Λουκάσεν

Θέμα με τους φακούς του ο Λουκάσεν

Θέμα με τους φακούς του ο Λουκάσεν

(ΦΩΤΟΣ) Έτσι απολογήθηκε ο Σάμιος

(ΦΩΤΟΣ) Έτσι απολογήθηκε ο Σάμιος

(ΦΩΤΟΣ) Έτσι απολογήθηκε ο Σάμιος