Ο Ράτκλιφ κόβει και την πρόσβαση εργαζομένων στο εστιατόριο!

Δημοσιεύθηκε 12.6.2024
Ο Ράτκλιφ κόβει και την πρόσβαση εργαζομένων στο εστιατόριο!

Ο Τζέιμς Ράτκλιφ συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις με τις αποφάσεις του για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αγγλος μεγιστάνας είναι το νέο αφεντικό της φημισμένης αγγλικής ομάδας, μολονότι είναι κάτοχος της μειοψηφίας των μετοχών της (27.7%). Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισ. λιρών είναι πλέον συνέταιρος των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ και έχει επενδύσει ήδη 200 εκατ. λίρες και μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσει άλλα 100 εκατ. για τις εργασίες αναμόρφωσης του «Old Trafford».

Οι φίλαθλοι της ομάδας ελπίζουν πως το καλοκαίρι ο Ράτκλιφ θα ανοίξει το πορτοφόλι του για να ενισχύσει και το ρόστερ, αλλά ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Guardian», τους προσγείωσε στην πραγματικότητα, καθώς αναφέρει πως όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά κινείται και για περικοπή των εξόδων του συλλόγου. Η εφημερίδα αναφέρει πως στις τρεις τελευταίες θερινές μεταγραφικές περιόδους η Γιουνάιτεντ δαπάνησε περίπου 555 εκατ. λίρες (!) για την ενίσχυση του ρόστερ της και το καλοκαίρι ο Ράτκλιφ θα έχει στενά περιθώρια για να επενδύσει, ακόμη και αν παραχωρηθούν αρκετοί παίκτες.

Στο μεταξύ νέα αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει στο Μάντσεστερ η απόφαση του να ξεκινήσει τις περικοπές από τους μισθούς στους εργαζόμενους στο σύλλογο. Συγκεκριμένα αποφάσισε να μειώσει το συνολικό αριθμό των εργαζομένων στη Γιουνάιτεντ από τους 1.100 στους 800 και έδωσε νέα διορία έως σήμερα να αποφασίσουν όσοι θέλουν να φύγουν, με ένα πριμ αποχώρησης κοντά στις δέκα χιλιάδες λίρες, και οι υπόλοιποι ν' αποδεχθούν μείωση στις αποδοχές τους κατά 20%.

Και δεν σταμάτησε εκεί, ανακοινώνοντας πως μόνο οι εργαζόμενοι, που η δουλειά τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρώτη ομάδα, θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο εστιατόριο στο προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον! Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail αναφέρει πως ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε δώσει δικαίωμα σε όλους τους εργαζόμενους, αλλά και σε όλους τους παίκτες από τις ακαδημίες να τρώνε στο εστιατόριο της ομάδας, κάτι που απαγόρευσε πλέον ο Ράτκλιφ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ κατηγορούν τον Ράτκλιφ πως διαχωρίζει τους εργαζόμενους, ενώ πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια για την απόφαση του να επικεντρώσει τις περικοπές στη σπατάλη από τους μισθούς και το φαγητό των εργαζομένων στο σύλλογο, αντί να μειώσει τις τεράστιες αποδοχές πολλών τεχνοκρατών, που εργάζονται ως μεγαλοστελέχη στην ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η Ομόνοια… συνάντησε τη νέα εποχή

Η Ομόνοια… συνάντησε τη νέα εποχή

Η Ομόνοια… συνάντησε τη νέα εποχή

Φόρεσε την κίτρινη φανέλα

Φόρεσε την κίτρινη φανέλα

Φόρεσε την κίτρινη φανέλα

«Αν με εντυπωσίασε ο Μπέλινγκχαμ; Όχι»

«Αν με εντυπωσίασε ο Μπέλινγκχαμ; Όχι»

«Αν με εντυπωσίασε ο Μπέλινγκχαμ; Όχι»

Τότε βγαίνει στον αέρα το ΟΜΟΝΟΙΑ TV

Τότε βγαίνει στον αέρα το ΟΜΟΝΟΙΑ TV

Τότε βγαίνει στον αέρα το ΟΜΟΝΟΙΑ TV