Mακάρι να ακολουθήσουν και στην Κύπρο τον Μεντιλίμπαρ

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 3:21 μμ
Mακάρι να ακολουθήσουν και στην Κύπρο τον Μεντιλίμπαρ
Μπράβο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μακάρι οι προπονητές που εργάζονται στην Κύπρο να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, δηλαδή να εμπιστευτούν νεαρά βλαστάρια των ομάδων τους.

Ο 63χρονος Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού Πειραιώς, βλέποντας στις προπονήσεις τη ραγδαία πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό U19, και από τη στιγμή που τα μεγάλα αστέρια των ερυθρολεύκων, τα οποία αποκτήθηκαν κατά το μεταγραφικό παζάρι, ακόμη να πάρουν μπρος (βλέπε Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Γιαζιτσί), εμπιστεύτηκε τους Χαράλαμπο Κωστούλα (επιθετικός) και Χρίστο Μουζακίτη (μέσος), δίνοντας μάλιστα στον τελευταίο φανέλα βασικού σε παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως εναντίον της Μπράγκα και του Παναθηναϊκού. Ο, δε, Κωστούλας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε άρδην όλη την εικόνα της ομάδας του με το ποδοσφαιρικό θράσος που επέδειξε.

Πρόκειται για δύο 17χρονα σούπερ ταλέντα, με φοβερή εξέλιξη, οι οποίοι εάν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και παραμείνουν ταπεινοί, σίγουρα θα φτάσουν πολύ ψηλά. Σήμερα, η χρηματιστηριακή τους αξία κυμαίνεται μεταξύ 500-600 χιλιάδες ευρώ, αλλά μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν είναι βέβαιο πως θα διπλασιαστεί, ενδεχομένως να τριπλασιαστεί. Την ίδια ώρα, στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού βρίσκονται και άλλοι νεαροί, μέλη της ομάδας U19 (Μπακούλας κ.ά.).

Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ, που παρ' όλο που η ομάδα του κάνει πρωταθλητισμό και η ήττα «απαγορεύεται», εμπιστεύεται νεαρά ταλέντα. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Όταν η U19 βγάζει τέτοιες ταλεντάρες, τότε τι χρειάζονται τα εκατομμύρια του Μαρινάκη για να φέρνει παίκτες, μεγάλα ονόματα μεν, σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία δε. Η U19 του Ολυμπιακού είναι «χρυσωρυχείο», γι’ αυτό και το μέλλον των ερυθρολεύκων φαντάζει ευοίωνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τα... σκουπίδια του Λαΐφη και οι Κύπριοι παίκτες

Τα... σκουπίδια του Λαΐφη και οι Κύπριοι παίκτες

Τα... σκουπίδια του Λαΐφη και οι Κύπριοι παίκτες

Εμείς είμαστε οι έξυπνοι με την απαγόρευση των φιλοξενούμενων οπαδών

Εμείς είμαστε οι έξυπνοι με την απαγόρευση των φιλοξενούμενων οπαδών

Εμείς είμαστε οι έξυπνοι με την απαγόρευση των φιλοξενούμενων οπαδών