Πολλά μπράβο στην Ομόνοια Αραδίππου!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 1.9.2024
Πολλά μπράβο στην Ομόνοια Αραδίππου!

Σαν όαση μέσα στην έρημο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η νεοφώτιστη ομάδα της Ομόνοιας Αραδίππου. Ήταν η μοναδική ομάδα, εδώ και κάποια χρόνια, φαντάζομαι, η οποία παράταξε ενδεκάδα με περισσότερους Κύπριους παίκτες!

Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε τους έξι Κύπριους που ξεκίνησαν το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση: Βρόντης, Αναστασίου, Δημητρίου, Σιήκκης, Θεοχάρους, Κούτσακος. Μάλιστα, κυρίες και κύριοι, 6 στους 11 ήταν Κύπριοι, το βλέπω και δεν το πιστεύω! Και δεν συζητώ το αποτέλεσμα που ήταν 0-0, γιατί μπορεί στο τέλος να ήταν και ήττα. Συζητώ για την τόλμη που είχε αυτός ο μάγκας προπονητής της ομάδας, ο Πορτογάλος Ούγκο Μάρτινς, να εμπιστευτεί αυτά τα παιδιά σε μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα όπου ο αντίπαλος διψούσε για τη νίκη, έχοντας στη δική του σύνθεση 9 ξένους και μόλις 2 Κύπριους, προφανώς για να αποφευχθεί το πρόστιμο από την ΚΟΠ.

Ξέρω, θα βρεθούν αρκετοί να μου πουν ότι με όλους αυτούς τους Κύπριους, η ομάδα της Αραδίππου δεν πρόκειται να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ε, και τι έγινε δηλαδή; Απλά η ομάδα θα επιστρέψει στη Β΄ Κατηγορία για να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό. Και το πιο σημαντικό από όλα, θα δικαιούνται ο προπονητής και η διοίκηση να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί έδωσαν την ευκαιρία στα Κυπριόπουλα να παίξουν στην Α΄ Κατηγορία. Κι ακόμα θα είναι δυο φορές υπερήφανοι γιατί δεν θα χρεοκοπήσουν την ομάδα με τη συμμετοχή της στην Α΄ Κατηγορία.

Κατά τα άλλα, η αναλογία ξένων – Κύπριων στην πρεμιέρα ήταν η ακόλουθη: Ομόνοια 8-3, Εθνικός 8-3, Απόλλων 9-2, ΑΕΚ 10-1, Καρμιώτισσα 9-2, Άρης 11-0, Ομόνοια 29Μ 7-4, ΑΕΛ 7-4, Ομόνοια Αρ. 5-6 και Ανόρθωση 9-2.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!