Ξεκίνησε άλλο ένα ψευτοπρωτάθλημα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.8.2024
Ξεκίνησε άλλο ένα ψευτοπρωτάθλημα!
Όλοι παίζουν το ίδια παιχνίδι, «κρύψτε να περάσουμε μέχρι πάρα κάτω…». Και που να πάρει, όλοι σχεδόν κρύφουν…

Πήρε μπρος άλλο ένα παγκύπριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων. Ένα πρωτάθλημα που βασίζεται στο ψέμα, γιατί μόνο με ψέματα μπορούν να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα εκατομμύρια που δαπανώνται από «επενδυτές» και παράγοντες που δεν δηλώνουν επενδυτές αλλά παθιασμένοι με την ομάδα και το ποδόσφαιρο!

Είναι γνωστό ότι στην Κύπρο, το σύνολο των εξόδων που έχουν και οι 14 ομάδες μαζί, ίσως να φθάνει τα 100 εκατομμύρια! Τα έξοδα ασφαλώς και είναι δυσανάλογα με τα έσοδα καθώς έχουμε τα 100 εκατομμύρια έναντι πολύ λίγων εκατομμυρίων, που προέρχονται βασικά από τις 3, 4 μεγάλες ομάδες, και ιδιαίτερα από αυτές που προκρίνονται σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αυτός, φίλοι μου, είναι και ο λόγος που το ονομάζω ψευτοπρωτάθλημα κι ας έρθει οποιοσδήποτε να με αντικρούσει και να μου πει ότι τα έσοδα είναι πάνω-κάτω ίσα με τα έξοδα. Στην περίπτωση αυτή μας αραδιάζουν ένα σωρό ψέματα ξεκινώντας από τους προϋπολογισμούς και πάει λέγοντας.

Ένας καλός μου φίλος μου είπε να πηγαίνω στις γενικές συνελεύσεις των ομάδων κι εκεί θα μάθω όλη την αλήθεια για τα έσοδα και τα έξοδα! Πιστεύει, ο φίλος, ότι εκεί λένε όλη την αλήθεια. Λες και δεν είδα κάποιους προϋπολογισμούς με χορηγίες 6 και 7 εκατομμυρίων να περνούν στα έσοδα!

Έχω την εντύπωση, ή μάλλον το πιστεύω ακράδαντα, ότι τελικά κανένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ούτε οι εκάστοτε επιτροπές κριτηρίων της ΚΟΠ, ούτε και οι επιτροπές ελέγχου της UEFA. Όλοι παίζουν το ίδια παιχνίδι, «κρύψτε να περάσουμε μέχρι πάρα κάτω…». Και που να πάρει, όλοι σχεδόν κρύφουν…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!