Τελικά η Εθνική Ελλάδας δεν αποκλείστηκε από… «καφενείο»

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 30.6.2024
Τελικά η Εθνική Ελλάδας δεν αποκλείστηκε από… «καφενείο»

Είδατε την Εθνική Γεωργίας; Μπορεί να προκρίθηκε στο EURO με πολλά ζόρια, κερδίζοντας την Ελλάδα στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι χωρίς να εντυπωσιάσει, ωστόσο στη μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Στην αποστολή των Γεωργιανών περιλαμβάνονται και τρεις «δικοί» μας παίκτες, ο Ντβάλι του ΑΠΟΕΛ, ο Κβιλιτάια που είναι προ των πυλών του Άρη Λεμεσού και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λόρια, ο οποίος πριν μερικά χρόνια πέρασε με επιτυχία από την Ανόρθωση και φέτος θα παίζει στη νεοφώτιστη Ομόνοια Αραδίππου.

Ειδικά ο Ντβάλι έκανε μεγάλο παιχνίδι στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του. Ο 29χρονος αμυντικός ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες της ομάδας του, έχοντας να αντιμετωπίσει μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο ΑΠΟΕΛ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού με τον Ντβάλι στο δυναμικό της η ομάδα τους σίγουρα θα επωφεληθεί, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, σε περίπτωση μεταγραφής του. Η Γεωργία, λοιπόν, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται σε τελική φάση του EURO, μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων, χάνοντας με 3-1 από την Τουρκία, ωστόσο στη συνέχεια ανασυντάχθηκε, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Τσεχία και κερδίζοντας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (26/6) την Πορτογαλία με 2-0.

Βέβαια, απόψε, στη φάση των «16», έχει να ανέβει ένα «βουνό», αφού οι διασταυρώσεις την έφεραν αντιμέτωπη με την Ισπανία, που για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Γεωργία πέτυχε τον σκοπό της και ήδη η παρουσία της στο EURO θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη. Τελικά, η Ελλάδα δεν αποκλείστηκε από το EURO από… «καφενείο», όπως πολλοί είχαν πει τότε. Ατύχησε που αντιμετώπισε τη Γεωργία στην Τυφλίδα. Αν ο αγώνας γινόταν στην Αθήνα, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για τη γαλανόλευκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τώρα, η απάντηση...

Τώρα, η απάντηση...

Τώρα, η απάντηση...

Όταν το χαρακτηρίζω ως ψευδοπρωτάθλημα, δεν είναι τυχαία που το κάνω

Όταν το χαρακτηρίζω ως ψευδοπρωτάθλημα, δεν είναι τυχαία που το κάνω

Όταν το χαρακτηρίζω ως ψευδοπρωτάθλημα, δεν είναι τυχαία που το κάνω

Δεν είναι ηλίθιοι οι άλλοι που πληρώνουν κύριοι...

Δεν είναι ηλίθιοι οι άλλοι που πληρώνουν κύριοι...

Δεν είναι ηλίθιοι οι άλλοι που πληρώνουν κύριοι...