Της απόλυτης εμπιστοσύνης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.9.2024
Της απόλυτης εμπιστοσύνης

Εννέα ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρις στιγμής και στα εφτά παιχνίδια που έδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, έξι στην Ευρώπη και ένα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στη λίστα αυτή βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ και την περσινή χρονιά και τέσσερις από τους νεοφερμένους. Στην πρώτη κατηγορία είναι οι Bιντ Μπέλετς, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, Τάσος Δώνης, Μαρκίνιος και Ματέο Σούσιτς και στη δεύτερη οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Στέφαν Ντράζιτς, Μαξ Μάγιερ και Τσάβι Κιντιγιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ο Βιντ Μπέλετς από τη στιγμή που λογαριάζεται και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας της Λευκωσίας είναι αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια, μετρώντας το απόλυτο στα λεπτά συμμετοχής. Ο Σλοβένος δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του που συνέβαλαν στην περσινή περίοδο να έχουν καλά αμυντικά στατιστικά οι πρωταθλητές.

Επτά στα επτά ως βασικός μετράει και ένας παίκτης για τον οποίον υπάρχει μουρμούρα, ο Τσάβι Κιντιγιά, που είχε μόνιμη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, ο Ματέο Σούσιτς μετράει πέντε παρουσίες στην ενδεκάδα και δυο ως αλλαγή. Σε όλα ενδεκαδάτος ήταν επίσης και ο εκ των πρωταγωνιστών της περσινής χρονιάς και από τον οποίο περιμένουν περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος.

Οι υπόλοιποι

Ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, πέραν από έναν αγώνα στο Europa League, στους υπόλοιπους πήρε φανέλα βασικού, ενώ ο Μαξ Μάγιερ επιλέχθηκε στους πρώτους έντεκα σε τέσσερα παιχνίδια και στα υπόλοιπα ήταν μία από τις αλλαγές της τεχνικής ηγεσίας. Και από τον οποίο φυσικά δεν είδαν έως τώρα όσα περίμεναν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αλλά και διοικούντες. Ο Τάσος Δώνης έπαιξε σε όλα τα ματς, με μονάχα στα δύο από αυτά να ξεκινάει από την αρχή.

Όσον αφορά στους δυο επιθετικούς, ο Στέφαν Ντράζιτς ξεκίνησε βασικός, όμως με την ενσωμάτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και εν τέλει έμεινε και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Πάντως, ο πρώτος ήταν αυτός που επιλέχθηκε στην ενδεκάδα για τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα. Συνολικά, ο Ντράζιτς μετράει τέσσερις παρουσίες στο αρχικό σχήμα κι άλλες τρεις συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ τέσσερις φορές βασικός ήταν ο Ελ Αραμπί και τρεις έπαιξε ως αλλαγή.

Στην τελική ευθεία

Με την επιστροφή και των διεθνών, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα το προσεχές Σάββατο στο «Αμμόχωστος». Σε μία αναμέτρηση που δεν χωράνε άλλες απώλειες έπειτα από το εντός έδρας χαστούκι με τον Εθνικό. Ο Ζοσέ Ντομίνγκες ενδέχεται να αλλάξει κάποια πράγματα στην ενδεκάδα, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας και την επίτευξη της νίκης. Είναι το πρώτο από μία σειρά εφτά παιχνιδιών μέσα σε ένα περίπου 20ήμερο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Για το... δέκα το καλό ο ΑΠΟΕΛ

Για το... δέκα το καλό ο ΑΠΟΕΛ

Για το... δέκα το καλό ο ΑΠΟΕΛ

Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ για Νέα Σαλαμίνα

Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ για Νέα Σαλαμίνα

Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ για Νέα Σαλαμίνα

Οι διαιτητές για Ένωση-ΑΠΟΕΛ και Πάφος-Νέα Σαλαμίνα

Οι διαιτητές για Ένωση-ΑΠΟΕΛ και Πάφος-Νέα Σαλαμίνα

Οι διαιτητές για Ένωση-ΑΠΟΕΛ και Πάφος-Νέα Σαλαμίνα

Νέα έκκληση από τους ΑΠΟΕΛίστες για εισφορές

Νέα έκκληση από τους ΑΠΟΕΛίστες για εισφορές

Νέα έκκληση από τους ΑΠΟΕΛίστες για εισφορές