Δεύτερη νίκη – πρόκριση!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.7.2024
Δεύτερη νίκη – πρόκριση!

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν αφήσει πίσω τον προχθεσινό πρώτο αγώνα με την Πετροκούμπ και με όπλο το 1-0, αλλά και την επιπλέον προετοιμασία, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη ρεβάνς της Μολδαβίας την ερχόμενη Τρίτη (30/07, 20:00). Στόχος μια δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση στον 3o γύρο του Champions League.

Οι γαλαζοκίτρινοι στον προχθεσινό αγώνα είχαν καλά διαστήματα, ωστόσο φαινόταν πολύ ότι είναι ακόμα νωρίς για συνεχόμενα καλά 90λεπτα. Η Πετροκούμπ, έχοντας στα πόδια της τα δυο επίσημα παιχνίδια του πρώτου γύρου έδειξε περισσότερο έτοιμη όταν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είχαν τις δυνάμεις για να τους πιέσουν. Αυτό το πράγμα σε έξι μέρες αναμένεται ότι θα βελτιωθεί και οι γαλαζοκίτρινοι μέσα στο Κισινάου θα μπορέσουν να βάλουν περισσότερη πίεση έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα για να πάρουν την πρόκριση.

Ελ Αραμπί – Μάγερ

Δυο παίκτες πάνω στους οποίος βασίζει πολλά ο νέος ΑΠΟΕΛ, είναι ο Ελ Αραμπί και ο Μάγερ, οι οποίοι πήραν λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων τους. Κάθε μέρα που περνά θα είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ και ειδικά αυτών των παικτών που άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία. Μάλιστα, στο εκτός έδρας παιχνίδι δεν αποκλείεται να δούμε διαφορετικά πράγματα από τον Νταβίντ Γκαγιέγο, δεδομένου ότι στη διάθεσή του ο Ισπανός προπονητής θα έχει ακόμα περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους και ίσως και τον Ντβάλι, τον οποίο ο Σιπριάνο αντικαθιστά επάξια!

Μετά τον αγώνα, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτήθηκε πανηγυρική φωτογραφία από το παιχνίδι με την Πετροκούμπ, με το σχόλιο: «Έχοντας αυτή τη σπίθα στα μάτια τους!». Επίσης, από τη διοίκηση ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 14 χιλιάδες φίλοι της ομάδας οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Πετροκούμπ στη Μολδαβία

Για την Πετροκούμπ η φετινή είναι έβδομη σερί χρονιά που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Στα δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε στη Μολδαβία από το 2018 κατέγραψε τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντες ήττες. Μεταξύ αυτών και η ήττα 1-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League τη σεζόν 2019-20.

Προχωρούν για το σωματείο

Οι εισφορές για τον έρανο του ΠΑΝΣΥΦΙ προς ανακαίνιση του σωματείου προχωρούν και αυξάνονται καθημερινά. Χθες, γνωστός φίλος του ΑΠΟΕΛ, έκανε κατάθεση 2.500 ευρώ, αναφέροντας στην ανάρτησή του που συνόδεψε την εισφορά: «Δεν γίνεται το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου να μην έχει εδώ και χρόνια οίκημα! Όλοι δίπλα στην προσπάθεια του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ».

Πράγματι, η ανταπόκριση του αγνού κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι άκρως συγκινητική σε σημείο που αναμένεται ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα και ο ΠΑΝΣΥΦΙ να κάνει ό,τι δεν έκαναν οι διοικήσεις τα τελευταία χρόνια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πίτσι ο 17ος για φέτος

Πίτσι ο 17ος για φέτος

Πίτσι ο 17ος για φέτος

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ