Τα 2+2 «προβλήματα» του Γκαγιέγο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 28.6.2024
Τα 2+2 «προβλήματα» του Γκαγιέγο

Χωρίς τέσσερις παίκτες, που ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Νταβίντ Γκαγιέγο πολύ θα τους ήθελε να βρίσκονται στην αποστολή η οποία αναχώρησε χθες για τη Σερβία και το αθλητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ, όπου θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι δύο είναι οι Βιντ Μπέλετς και Λάσα Ντβάλι, οι οποίοι παρόλο που ανακοινώθηκαν στην 31μελή αποστολή, δεν ταξίδεψαν αφού οι Εθνικές τους, Σλοβενία και Γεωργία, πέρασαν στην επόμενη φάση του Euro 2024. Mάλιστα ίσως δεν πάνε στην προετοιμασία που θα γίνει στη Βαλκανική χώρα, καθώς αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο Euro, θα χρειαστούν ένα δεκαήμερο διακοπών, προκειμένου να καταφέρουν να ξεκουραστούν και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Έτσι οι δυο παίκτες που θεωρούνται βασικοί στα πλάνα του Γκαγιέγο, θα ακολουθήσουν ειδική προετοιμασία, δυο περίπου εβδομάδων, για να αγωνιστούν στις 23 Ιουλίου, στον πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα. Βέβαια, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να ανατραπεί αν Σλοβενία και Γεωργία συνεχίσουν τις εκπλήξεις και προχωρήσουν και πιο κάτω! Στην αποστολή που αναχώρησε χθες συμμετέχουν και οι νεοαποκτηθέντες Τεχέρα, Ε. Αντωνίου, Κιντίγια, Μεερ, Άπια και Ντράζιτς, Σιπριάνο, καθώς και αρκετοί νεαροί που θα κριθούν από τον προπονητή για το κατά πόσον μπορούν να προσφέρουν και να κάνουν καριέρα στην ομάδα. Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χριστοδούλου, Κίττο, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Αντωνίου, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Γκιντίγια, Μιρ, Κοσταντίνοφ, Πολυκάρπου, Βρόντη, Καττιρτζή, Τεχέρα, Σαρφό, Σατσιά, Μεχρί, Δώνη, Θεοδώρου, Εντονγκαλά, Μαρκίνιο, Πουρσαϊτίδη, Αγγελίδη, Μπεν, Μαιόλι, Άπια, Ντράζιτς και Γεωργίου. Αρχηγός της αποστολής στη Σερβία θα είναι ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Εφραίμ.

Οι άλλοι δύο «απόντες» κατά κάποιο τρόπο είναι οι δύο τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν από τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον σέντερ φορ και τον επιτελικό μέσο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθούν έγκαιρα και να μεταβούν οι παίκτες στη Σερβία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ξεμούδιασαν με νίκη οι πρωταθλητές

Ξεμούδιασαν με νίκη οι πρωταθλητές

Ξεμούδιασαν με νίκη οι πρωταθλητές

«ΜΠΑΜ» με Μαξ Μέγιερ ο ΑΠΟΕΛ!

«ΜΠΑΜ» με Μαξ Μέγιερ ο ΑΠΟΕΛ!

«ΜΠΑΜ» με Μαξ Μέγιερ ο ΑΠΟΕΛ!

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το 2-0 ο Μπεν

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το 2-0 ο Μπεν

ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το 2-0 ο Μπεν

ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Κονσταντίνοφ!

ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Κονσταντίνοφ!

ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Κονσταντίνοφ!