Να το κάνει ξανά, όπως στην αρχή!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.4.2024
Να το κάνει ξανά, όπως στην αρχή!

Μετά την ήττα από την Ανόρθωση και κυρίως με την εμφάνιση που είχε ο ΑΠΟΕΛ, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων. Αν και επισήμως δεν τέθηκε οποιαδήποτε θέμα αντικατάστασης, φαίνεται ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο πιστώθηκε από τους διοικούντες για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά τις διάφορες συζητήσεις που έγιναν.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται υπό - επιπρόσθετη - πίεση ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ μακριά από το ΓΣΠ, απέναντι στην Πάφο την ερχόμενη Κυριακή (14/04, 17:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης». Κατά σύμπτωση και την προηγούμενη φορά που τέθηκε υπό αμφισβήτηση ο Σα Πίντο ήταν πριν από παιχνίδι με την παφιακή ομάδα, στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου, καθώς προερχόταν από μία ήττα (Ομόνοια) και δυο ισοπαλίες (Απόλλων, Ανόρθωση), σε συνδυασμό και με τις δυο ήττες στην Ευρώπη από τη Γκενκ. Τότε ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρώτη από τις τρεις φετινές επιτυχίες επί της Πάφου (σ.σ. όλες με σκορ 1-0) και ξεκίνησε ένα μακρύ νικηφόρο σερί που κράτησε για οκτώ αγώνες (επτά στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο).

Άπαντες στον Αρχάγγελο ευελπιστούν μέσω του πιο μακρινού ταξιδιού στο πρωτάθλημα να επαναληφθεί η... ιστορία και να κλείσει η χρονιά με τέσσερις συναπτές επιτυχίες, που δεν θα δώσουν περιθώριο αμφισβήτησης της πρωτοκαθεδρίας των γαλαζοκιτρίνων. Παίρνοντας το ένατο διπλό στη φετινή σεζόν, η ομάδα της Λευκωσίας θα διευρύνει την παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα, εάν βολέψουν τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής, ενδεχομένως να ανοίξει τις αποστάσεις από κάποιους διώκτες. Αυτό θα είναι και το ιδανικότερο σενάριο πριν από την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όπου έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Άρη, Ομόνοια και ΑΕΚ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Μετρούν αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ

ΒΙΝΤΕΟ: Μετρούν αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ

ΒΙΝΤΕΟ: Μετρούν αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ

Εκπλήξεις;

Εκπλήξεις;

Εκπλήξεις;

Αρκετοί ξέρουν, μα πολλοί όχι

Αρκετοί ξέρουν, μα πολλοί όχι

Αρκετοί ξέρουν, μα πολλοί όχι

Τέλος ή παράταση;

Τέλος ή παράταση;

Τέλος ή παράταση;