ΑΠΟΕΛ: Άλλοι δύο στη λίστα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 6.2.2023
ΑΠΟΕΛ: Άλλοι δύο στη λίστα

Με ιδανικό τρόπο ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Έστω και αν βρέθηκε να χάνει, η ομάδα της Λευκωσίας δεν πανικοβλήθηκε και πήρε το ζητούμενο απέναντι στον Απόλλωνα (3-1). Το τρίποντο μάλιστα συνοδεύτηκε και με κάποια θετικά στοιχεία.

Ο Βλάνταν Μιλογεβιτς διάβασε εξαιρετικά τι πήγαινε λάθος στην αρχή και με δύο γρήγορες αλλαγές φρόντισε να δώσει νέα δυναμική στην ομάδα του για να διεκδικήσει τη νίκη.

Σημαντικη ήταν και η παρουσία των δύο νέων αποκτημάτων, Μακέντα και Μπεν, που έδειξαν ότι έχουν προοπτική να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ήρθε η ισοφάριση, ενώ έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα. Ο δεύτερος βρήκε δίχτυα, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρες έγινε ο 15ος παίκτης που βλέπει δίχτυα στην τρέχουσα σεζόν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Πριν από αυτόν, στο ίδιο παιχνίδι, το όνομά του στη σχετική λίστα έβαλε και ο Εντονγκαλά, που σκόραρε το γκολ της ανατροπής λίγη ώρα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι άλλοι 13

Την πρωτιά στους σκόρερ του ΑΠΟΕΛ έχει ο Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος έστειλε εφτά φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τον ακολουθεί με τέσσερα γκολ ο Δώνης, ενώ από τρία έχουν οι Σούσιτς και Κβιλιτάια. Δύο γκολ πέτυχαν οι Εφραίμ και Κοσταντίνοφ, ενώ με ισάριθμα αποχώρησε από τους γαλαζοκίτρινους ο Μπλουμ. Από εκεί και πέρα, πέραν από τους Μπεν και Εντονγκαλά που κόντρα στον Απόλλωνα πέτυχαν τα παρθενικά τους γκολ, άλλοι έξι ποδοσφαιριστές μετρούν από ένα τέρμα. Αυτοί είναι οι Ντβάλι, Κρέσπο, Σατσιάς, Ντάλσιο, Σαρφό και Ηλία. Το 32o γκολ που έχει στον λογαριασμό του ο ΑΠΟΕΛ έχει επιτευχθεί από πόδια αντιπάλου (Χαρογιάν) στον αγώνα με την Ανόρθωση. Στο ένα παιχνίδι που έδωσε στο κύπελλο το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κόντρα στον Άρη (4-2), δύο γκολ είχε σκοράρει ο Κβιλιτάια και από ένα οι Εφραίμ και Ντάλσιο.

Οι επόμενες υποχρεώσεις

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν. Το Σάββατο (11/02, 15:00) υπάρχει στο πρόγραμμα το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ένωση του πρώην αρχηγού της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά, που είναι αρκετά σκληροτράχηλη όπως έδειξε πολλές φορές στη φετινή σεζόν. Έπειτα, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου είναι ορισμένες δύο αναμετρήσεις με την Ομόνοια, πρώτα για το κύπελλο (15/02) και μετά για το πρωτάθλημα (25/02), ενώ ενδιάμεσα θα παίξει με τη Δόξα στο ΓΣΠ (18/02). Στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα (αρχές Μαρτίου), έχοντας να δώσει προηγουμένως και τη ρεβάνς του κυπέλλου με την αιώνια αντίπαλο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΑΠΟΕΛ: Πιο… άνετος αλλά με ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Πιο… άνετος αλλά με ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Πιο… άνετος αλλά με ερωτηματικά

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Έχεις δύο ομάδες; Τίγκα στο άγχος!

Έχεις δύο ομάδες; Τίγκα στο άγχος!

Έχεις δύο ομάδες; Τίγκα στο άγχος!

Άνοιξε το νέο κατάστημα Orange Shop, στη λεωφόρο Σταυρού

Άνοιξε το νέο κατάστημα Orange Shop, στη λεωφόρο Σταυρού

Άνοιξε το νέο κατάστημα Orange Shop, στη λεωφόρο Σταυρού