«Θέλει Μιχαηλίδη ο ΑΠΟΕΛ»

Δημοσιεύθηκε 25.1.2023
«Θέλει Μιχαηλίδη ο ΑΠΟΕΛ»

Για τον νεαρό Γιάννη Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα.

Το sdna.gr συγκεκριμένα υποστηρίζει πως οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν κρούση στον ΠΑΟΚ εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τον δανεισμό του 22χρονου κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Mε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης έχει καταγράψει από το 2020 62 συμμετοχές (τρία γκολ, μία ασίστ), δέκα εκ των οποίων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας (βασικός) και στον αγώνα του δικεφάλου με την Ομόνοια στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (2020/21).

Τον Μάρτιο του 2022 υπέστη ρήξη χιαστού κι επέστρεψε στη δράση τον Νοέμβριο, αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ Β' και καταγράφοντας εννέα συμμετοχές.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ιδέα της απόκτησης του Γιάννη Μιχαηλίδη υπό καθεστώς δανεισμού αρέσει στον ΑΠΟΕΛ, με τους Κύπριους να κάνουν κρούση στον ΠΑΟΚ - Δεν παίζει μόνος του ο ΑΠΟΕΛ!

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, θεωρήθηκε προτιμότερο να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Β' προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό... Κάτι που ακολούθησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ίνγκασον!

Τα δεδομένα που διαμορφώνονται φέτος τον Ιανουάριο για τον Μιχαηλίδη είναι διαφορετικά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού, δίνοντας στον ποδοσφαιριστή την προοπτική να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που φαντάζει δύσκολο να συμβεί αυτή την περίοδο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ με την παρουσία ήδη τεσσάρων κεντρικών αμυντικών (Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Κάργας).

Από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, προφανώς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς, έχει επανακάμψει πριν από 2.5 μήνες στην αγωνιστική δράση, αλλά είναι λογικό να χρειάζεται να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο με το ενδιαφέρον τόσο του ΑΠΟΕΛ, όσο και μιας ακόμη ομάδας να είναι υπαρκτό!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Survivor

Survivor

Survivor

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...