Κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση της Ανόρθωσης στις 8 Απριλίου

Δημοσιεύθηκε 28.3.2024
Κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση της Ανόρθωσης στις 8 Απριλίου

Στις 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης την οποία αποφάσισε το δ.σ. σε σημερινή του (28/3) συνεδρία.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνέλευση για την ομάδα της Αμμοχώστου και έχει συγκληθεί μετά το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε η διοίκηση.

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη θα ενημερώσει τα μέλη αναφορά με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί όπως και το τι συμβαίνει με τις μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη οι οποίες δεν έχουν ακόμη μεταβιβαστεί στο σωματείο και αναμένεται πως θα ζητήσει οικονομική στήριξη από τα μέλη του συλλόγου και τους επιφανείς φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε σημερινή (28/3/2024) του συνεδρία, αποφάσισε όπως προκηρύξει Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου στις 8 Απριλίου 2024. Ως εκ τούτου, καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ., με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη που αφορά στα εξής έκτακτα και ειδικά θέματα:

1. Ενημέρωση των μελών για την ποδοσφαιρική ομάδα.

2. Ενημέρωση Μελών για το γηπεδικό και λοιπές εγκαταστάσεις.

3. Ενημέρωση για τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ που κατέχει η Οικ. Πουλλαΐδη προς όφελος του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

4. Διάφορα.

Σημείωση:

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, ούτε να εκλέγει ή να εκλέγεται, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2024.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Άδικο να κριθεί αυστηρά ο Οκκάς

Άδικο να κριθεί αυστηρά ο Οκκάς

Άδικο να κριθεί αυστηρά ο Οκκάς

Aκόμη ένα για το γόητρό της

Aκόμη ένα για το γόητρό της

Aκόμη ένα για το γόητρό της

Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς

Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς

Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς

€304,350 από 1911 εισφορές

€304,350 από 1911 εισφορές

€304,350 από 1911 εισφορές