Ο Μραζ έκανε πάρτι, η Ανόρθωση ισοπέδωσε την Ομόνοια και γιόρτασε με τεσσάρα τα γενέθλιά της!

Δημοσιεύθηκε 2.2.2023
Ο Μραζ έκανε πάρτι, η Ανόρθωση ισοπέδωσε την Ομόνοια και γιόρτασε με τεσσάρα τα γενέθλιά της!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, η Ανόρθωση πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή (4-1), με πρωταγωνιστή τον Μραζ. Ο Σλοβάκος σκόραρε και τα τρία γκολ της «Κυρίας» και έκανε το… καλύτερο δώρο στην ομάδα του που τη Δευτέρα γιόρτασε τα 112 χρόνια ζωής. Η ομάδα της Αμμοχώστου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λοΐζου, πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη που τονώνει την αυτοπεποίθηση της, κυρίως για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί αν και μείωσε τη διαφορά από την 6η θέση στους εννιά βαθμούς, μόνο με θαύμα θα προλάβει το τρένο.

Όσο για την Ομόνοια, για τρίτο σερί παιχνίδι δεν μπορεί να κερδίσει και πλέον με τέτοιες παρουσίες δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά τη φετινή χρονιά. Ήταν άφαντη για μεγάλο χρονικό διάστημα και έμεινε στους 35 βαθμούς. Κινδυνεύει να μείνει μάλιστα εκτός εξάδας αλλά και να καταφέρει να μπει, θα είναι πολύ μακριά. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον κόσμο της, είναι πως δεν έχει καθόλου καλή εικόνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 24 λεπτών αφού κροτίδες και βεγγαλικά, κυρίως από την πλευρά της Ανόρθωσης, ανάγκασαν τον Πορτογάλο διαιτητή να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Αν και ήταν η Ομόνοια που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Λοϊζου στο 30΄, η Ανόρθωση έδειχνε μετά το 15λεπτο να πατάει καλύτερα και να αναγκάζει τους πράσινους σε πολλά λάθη. Οι πράσινοι στο 30΄ λοιπόν αξιοποίησαν τα λάθος του Σαμπό, ο Ανσαριφάρντ έκλεψε και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κύπριο μεσοεπιθετικό που δεν αστόχησε από κοντά.

Όμως αυτό το γκολ, αφύπνισε ακόμη περισσότερο την Ανόρθωση που παρόλο που δεν έβρισκε πολλούς διαδρόμους, ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα. Και στο 45΄ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μραζ ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά, σε ένα κρίσιμα χρονικά σημείο.

Και στην επανάληψη, η Ανόρθωση έδειχνε ανώτερη, η Ομόνοια ήταν εκτός… κλίματος με πολλούς παίκτες να παίρνουν απροβίβαστο. Ο Ανσαριφάρντ ήταν αυτός που διασώθηκε κάπως. Και στο 53΄ ο Μραζ με πλασέ, έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του. Και 20λεπτά μετά και αφού η Ομόνοια ήταν ανύπαρκτη, στο 73ο λεπτό «σκότωσε» τους πράσινους που σε τρίτο σερί παιχνίδι παρουσιάζονται κατώτεροι και ο Φερέρα πλέον δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Αντονί στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

90΄+4΄ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Φαμπιάνο αρχικά είπε όχι στον Αντονίν ο οποίος από δύσκολη γωνιά, έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της Ομόνοιας.

73΄ - ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Μραζ βρέθηκε μόνος και πάλι μετά το σουτ του Παρούτη και με τελείωμα σε στιλ προπόνησης, σκόραρε το τρίτο του προσωπικό γκολ.

53΄ - ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Μραζ βρέθηκε μόνος πίσω από την άμυνα της Ομόνοιας και σκόραρε ξανά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

52΄ - Ο Φαμπιάνο σταματά το πλασέ του Μραζ που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Προηγήθηκε και πάλι λάθος στο χώρο του κέντρου.

- Έναρξη στο β΄ ημίχρονο

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45΄ - ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Μραζ με άψογο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο. Ο Τεχέρα αξιοποίησε το λάθος του Κούσουλου και πάσαρε κάθετα στον συμπατριώτη του, που ισοφάρισε για την «Κυρία».

30΄ - ΓΚΟΛ για την Ομόνοια: Ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαμπό, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λοΐζου, ο οποίος έβαλε σε θέση οδηγού την Ομόνοια.

14΄ - Ωραία ενέργεια από τον Μπάρκερ και δυνατό σουτ με το αριστερό, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον πορτιέρο της Ανόρθωσης.

9΄ - Μετά την εκτέλεση κόρνερ, η προβολή του Λανγκ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόρια.

8΄ - Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, με τον Λόρια ενστικτωδώς να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ανσαριφάρντ.

5΄ - Ο Μπάρκερ έκλεψε την μπάλα, έκανε το βολέ, ο Λόρια έκλεισε σωστά τη γωνιά του και έδιωξε σε κόρνερ.

2΄ - Ο Φαμπιάνο κάνει σωτήρια παρέμβαση στο πλασέ του Ιωάννου μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μραζ.

- Έπειτα από 24 λεπτά καθυστέρησης ξεκινά η αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ANOΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χάρογιαν, Κορέια, Τεχέρα, Σάμπο, Ιωάννου (80΄ Φερέιρα), Παρούτης (87΄ Αντωνίου), Γκερέρο (68΄ Γκερέρο), Μραζ (87΄ Αντονίν).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ψάλτης (57΄ Μάθιους), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσιακς, Κασάμα (57΄ Μπασιρού), Κούσουλος (65΄ Παπουλής), Μπάρκερ, Λοΐζου (57΄ Ζαχαρίου), Μπέζους (78΄ Σράντι), Ανσαριφάρντ.

ΣΚΟΡΕΡ: 45΄, 53΄, 73΄ Μραζ, 90+4' Αντονίν / 30΄ Λοΐζου

KITΡΙΝΕΣ: 56΄ Γκερέρο, 61΄ Αμπαρτζουμιάν, 90΄ Σαμπό / 28΄ Ψάλτης, 34΄ Ανσαριφάρντ, 82΄ Γιούστε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Fernandes Correira Gustavo

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Oliveira Melo Fabio

AVAR: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...