«Γίναμε μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων, εξαγριωμένος με το δίκαιο του ο κόσμος»

Δημοσιεύθηκε 31.10.2022
«Γίναμε μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων, εξαγριωμένος με το δίκαιο του ο κόσμος»

Σφοδρά παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε ο κόσμος της Ανόρθωσης στις εισόδους του ΓΣΠ εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας στην Primetel μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Εκατοντάδες οπαδοί έχασαν το πρώτο ημίχρονο λόγω του ότι γινόταν εξονυχυστικός έλεγχος (που όπως σημείωσε δεν γινόταν αντίστοιχος στην απέναντι πλευρά) και ήταν ανοιχτή μόνο μία είσοδος στο πέταλο που φιλοξένησε τον κόσμο των κυανολεύκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Ανέλυσαν και ο Λάζαρος και ο προπονητής το αγωνιστικό. Για την υπομονή που επέδειξαν σήμερα γίναμε μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων. Σκεφτείτε πόση υπομονή έπρεπε να δείξει ένας οπαδός μας που η ώρα 8 προσπαθούσε να μπει στο γήπεδο. Ανικανότητα, σε ένα γήπεδο σύγχρονο όπως το ΓΣΠ, έπρεπε να την πληρώσει ο Ανορθωσιάτης. Αυτό έγινε σήμερα. Άφησαν μια πόρτα μόνο ανοιχτή, για παιχνίδι καθημερινή η ώρα 7 που ο κόσμος έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του για να προλάβει να έρθει. Κι η αντιμετώπιση ήταν να υπάρχει μόνο μια είσοδος, φτάσαμε στο ημίχρονο να πάμε έξω να δούμε τι γίνεται και έμπαινε κόσμος εξαγριωμένος, με το δίκαιο του, έχασε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ πλήρωσε. Είναι απορίας άξιο το πώς στη μία πλευρά έγινε τέτοιος έλεγχος, ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ ο κόσμος και στην άλλη πλευρά είδαμε τι γινόταν στην έναρξη, ούτε ο μισός έλεγχος δεν έγινε για να περάσουν όσα πέρασαν. Ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας ούτε κλωτσοσκούφι κανενός αν υπάρχει ανικανότητα να διεξάγονται αγώνες να την πληρώνει για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους.

Δεν φτάνει που συνέχεια παίζουμε καθημερινές, κατανοητό με τα ευρωπαϊκά, δεν φτάνει που γίνονται στις 7 που ο κόσμος εργάζεται μέχρι λίγη ώρα πριν, δεν φτάνει που μιλάμε για τους Ανορθωσιάτες που οι πλείστοι πρέπει να μετακινηθούν για να πάνε στο γήπεδο, σε όποια επαρχία κι αν παίζουμε, λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης με τους δικούς μας οπαδούς, έχουμε και αυτή την αντιμετώπιση, 2.200 άτομα που είχαν εισιτήριο να πρέπει από μία μόνο είσοδο να μπουν. Αν πρέπει να γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος να γίνεται αλλά πρώτα να φροντίζουμε ότι ο κόσμος θα βλέπει τον αγώνα που πλήρωσε να δει.

Με αυτή τη διαδικασία κι αυτά που πέρασαν σήμερα δεν ξέρω πόσοι θα θέλουν να ξανάρθουν. Πρώτα από όλα δεν είναι το ζήτημα να κάνεις sold out, να πανηγυρίσουμε, να λέμε για τον κόσμο που επέστρεψε και να πανηγυρίζουμε για τους αριθμούς, αλλά να βρίσκουμε και τον τρόπο να μην τους διώχνουμε.

Η ομάδα μας δεν πραγματοποιεί φωτογραφία αντάξια του ονόματος της, το παραδέχθηκαν και ο Λάζαρος και ο προπονητής. Αυτή η βδομάδα πρέπει να βρει άπαντες να δουλεύουν σκληρά, να παίξουν στο 100% για να κερδίσουν τη Νέα Σαλαμίνα, Οτιδήποτε άλλο αυτή την ώρα είναι περιττό να ειπωθεί».

Η φωτογραφία που έδειξε ο Χριστοφόρου στην κάμερα, η οποία τραβήχτηκε στις 19:44:

4364847835009424 089

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ελπίζουν χωρίς να πετούν στα σύννεφα

Ελπίζουν χωρίς να πετούν στα σύννεφα

Ελπίζουν χωρίς να πετούν στα σύννεφα

Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Σε σοβαρό κίνδυνο η ανταγωνιστικότητά της

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο