Χωρίς τη λαμπερή Ρόχας η Ολυμπιακοί στο Παρίσι

Δημοσιεύθηκε 13.4.2024
Χωρίς τη λαμπερή Ρόχας η Ολυμπιακοί στο Παρίσι

Σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση πως η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο τριπλούν και του Ολυμπιακού τίτλου, Γιούλιμαρ Ρόχας, δεν θα αγωνιστεί στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Η πρωταθλήτρια από τη Βενεζουέλα, που έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στον αθλητισμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει κάνει, ενημέρωσε τους φαν της πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε ένα ατύχημα που ως αποτέλεσμα είχε να τραυματίσει τον αχίλλειο τένοντά της.

Δυστυχώς, μετά από εξετάσεις προέκυψε πως χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση και έτσι αναγκαστικά θα μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου